Lotto-millionæren skal have sin drømmebil - en Audi.

Lotto-millionæren skal have sin drømmebil - en Audi.

Vandt 18 millioner:

Nu skal jeg ha' min drømmebil!

Lotto-vinder så trækningen i tv, men opdagede først aftenen efter, at han havde vundet 18,5 millioner kroner i Joker

"Det er helt vildt! Jeg kan ikke fatte det", lyder det begejstret fra onsdagens Joker-millionær, da Danske Spil fangede ham på mobilen.
Det er der slet ikke noget at sige til. Han har netop vundet 18.525.944 kroner. Men der gik næsten et døgn, før han fandt ud af det.
Ifølge Danske Spil gik der næsten et døgn, før han fandt ud af det.
"Jeg så trækningen i fjernsynet onsdag aften, og så også at der var en vinder på 18 millioner kroner. Min kvittering lå i min pung, men jeg gad ikke lige at hente den, så jeg vidste ikke, jeg havde vundet", griner den nybagte mangemillionær, der ønsker at være anonym.
Han vil dog godt fortælle, at han er i 40'erne, og at familien med to børn bor i lokalområdet.
han havde købt lotto-kuponen hos Føtex i Albertslund Centrum.
"Så jeg rendte rundt hele torsdagen på arbejdet uden at vide, at jeg var millionær. Jeg tjekkede først min kupon torsdag aften foran tekst-tv. Hjertet røg helt op i halsen, og jeg råbte til min kæreste, at vi havde vundet. Det troede hun ikke på. Jeg ryster stadig", fortæller han.
I dag mødte han ind på arbejdet, fortalte kollegerne om det og tog en fridag.
"Jeg går faktisk på ferie i dag, så det er jo fint med lidt ekstra feriepenge. Mon ikke der bliver råd til en ekstra iskage", griner han.
Den store gevinst får dog ikke indflydelse på ferieplanerne.
"Vi tager af sted som planlagt, men det kan da godt være, vi skal ud at rejse lidt mere til efteråret", siger han og afslører også lidt større planer med pengene:
"Jeg har altid sagt, at hvis jeg vinder i Lotto, så skal jeg ha' min drømmebil, en Audi. Nu skal det være! Ellers har jeg ingen idé om, hvad pengene skal bruges til, men de skal i hvert fald forsøde tilværelsen".
Den nybagte Joker-millionær har takket ja til økonomisk rådgivning fra Danske Spil. Den store gevinst var den femte milliongevinst i Albertslund på blot 99 dage.

Publiceret 23 July 2010 14:25