Flemming Oppfeldt - har sendt brev til medlemmerne af Furesø Erhvervsforening, for at advare mod svindleren.

Flemming Oppfeldt - har sendt brev til medlemmerne af Furesø Erhvervsforening, for at advare mod svindleren.

Oppfeldt advarer mod svindler

Vinhandler Flemming Oppfeldt advarer andre erhvervsdrivende i Furesø Kommune mod plattenslager

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Forretningen Alverdens Vine på Akacietorvet har været udsat for en svindler, og ønsker nu at advare andre butikker mod ham.
Vinhandler Flemming Oppfeldt har i et brev til Furesø Erhvervsforening, som også er sendt til avisen, forklaret, at manden dukkede op i forretningen tirsdag den 31. august før lukketid.
Han ville afgive en ordre på vin, og ved samme lejlighed kunne han også tilbyde et 42 tommer LCD-fladskærms-tv og bærbar computer (med kvittering) ved et indkøb hos EL-Giganten, som havde de pågældende varer usælgelige på grund af vandskade i emballagen. Angiveligt en samlet pakke nedsat fra 21.000 til 2.500 kroner.

"Han arbejdede med skades-service. Han skulle netop hente varerne i Roskilde, og vi kunne få en bestilling med. Vi tjekkede diskret hans telefonnummer og adresse, og da vi fandt ud af, at hans identitet var opdigtet, var han forsvundet fra forretningen," skriver Flemming Oppfeldt.
"Hans forehavende her var forgæves, men det kan jo være, at andre får besøg af ham. Så nu er I advaret," lyder det i brevet.
Flemming Oppfeldt tilføjer, at manden ser ud til at drive sin virksomhed over hele landet. I en artikel fra Henrning Folkeblad passer beskrivelsen tilsyneladende præcis på ham.
"I går kaldte hans sig Martin Nielsen, boende på Blomsterhaven 12. I dag sikkert noget andet."
Artiklen fra Herning Folkeblad kan læses her .

null

Publiceret 01 September 2010 12:56