Tjek din lokale mægler

Hvilke ejendomsmæglere i lokalområdet er bedst til at varetage dit boligsalg?
Det bliver nu betydeligt nemmere at finde ud af.
Boligsitet Boliga lancerer nu et værktøj, som giver sælgerne langt bedre muligheder for at gennemskue, hvilken mægler der passer bedst til deres salgssituation.
Mæglerguiden , som den nye service hedder, har blandt andet oplysninger om, hvor længe mæglernes boliger har ligget til salg, om hvor meget de sætter priserne ned og om hvilke boliger, de har specialiseret sig i at sælge. Desuden kan man med søgefunktionerne sortere ejendomsmæglerne efter postnummer-niveau.
Og så er det ganske gratis at benytte søgefunktionerne.
"Brugerne har længe efterspurgt et værktøj, som gør det muligt at sammenligne ejendomsmæglere lokalt ud fra relevante kriterier. Det er der nu. Og med det nye produkt gør vi det også nemmere for sælgere at kontakte ejendomsmægleren med henblik på formidling af salget. Dermed er guiden med til at give et mere troværdigt og gennemsigtigt marked," siger Boliga-direktør Ricco Zuschlag.
Udover oplysninger om liggetider og prisnedslag er det også muligt at sammenligne mæglerne ud fra boligernes kvadratmeterpriser. Desuden arbejdes der løbende på flere funktioner, som vil gøre det endnu lettere for sælgerne at danne sig et overblik over de mange produkter på markedet. oplyser Boliga.
Prøv Mæglerguiden her.

Publiceret 01 September 2010 10:29