Web-tv:

FC Nordsjællands Bjelland tilbage i skolen

FC Nordsjællands superligaprofil Andreas Bjelland var tilbage på sin gamle skole for at skrive autografer - og for at se det nuværende hold i skolefodboldturneringen

Af
Jens Berg Thomsen

Den stod på autografskrivning da FC Nordsjællands Andreas Bjelland onsdag var tilbage på sin gamle skole, Trørød Skole i Vedbæk.

Her skulle han også se sin gamle skole spille kamp i Ekstra Bladets skolefodboldturering mod Parkvejskolen fra Birkerød - og så selvfølgelig lige hilse på nogle af de gamle lærere.

"Det er en sjov oplevelse at være tilbage. Især på sin egen skole. Og så er man den, der bliver råbt efter, og folk gerne vil have en autograf af," siger Andreas Bjelland.

Tiden i skolen var ikke præget af timer med næsen i bøgerne.
"Min bedste oplevelse i skolen var fodbold i skolegården. Jeg var ikke specielt boglig. Så jeg husker tilbage på kammeratskabet og det sociale. Jeg ville gerne have det sjovt og spille fodbold," siger Andreas Bjelland.

Spild af tid

Og hans tidligere matematiklærer Poul-Eric Hartvigsen giver ham ret.
"Han var en dejlig dreng, men fræk. Han plejede at sige til mig, at alt over bestået var spild af tid," siger Poul-Eric Hartvigsen.

Og mon ikke de matematiske tanker er langt væk, når Andreas Bjelland i dag løber på banen for FC Nordsjælland som professionel fodboldspiller.

Men han er alligevel glad for at være tilbage på sin gamle skole og se skolefodbold.
"Det er meget sjovt at se de små poder og genopleve fællesskabet fra skolefodboldturneringen," siger Andreas Bjelland.

Trørød Skole vandt for øvrigt kampen med 1-0 og er dermed klar til anden runde i turneringen. Finalen bliver spillet til foråret i Parken.

Andreas Bjelland havde kollegaen fra FC Nordsjælland Andreas Laudrup med sig på Trørød skole.

Trørød Skole i grønne trøjer vandt kampen med 1-0 over Parkvejskolen fra Birkerød.
Foto: Jens Berg Thomsen

Trørød Skole i grønne trøjer vandt kampen med 1-0 over Parkvejskolen fra Birkerød. Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret 01 September 2010 11:25