Jarl Friis-Mikkelsen håber, at Livetalkshowet bliver intimt, ærligt og vedkommende. Foto: Anne Schøning Christensen

Jarl Friis-Mikkelsen håber, at Livetalkshowet bliver intimt, ærligt og vedkommende. Foto: Anne Schøning Christensen

Jarlen bliver intim

Hverdagen er i fokus, når Jarl Friis-Mikkelsen på onsdag tager hul på det nye livetalkshow på Skovriderkroen

Af
Af Anne Schøning Christensen

Det er ikke en tilfældighed, at scenen er sat på Skovriderkroen, når Jarl Friis-Mikkelsen og Dan Rachlin på onsdag den 15. september har premiere på deres nye show 'Livetalkshowet'.
Stedet har nemlig en helt særlig betydning for Jarl Friis-Mikkelsen, der siden han var seks år har boet i Gentofte Kommune.
På Skovriderkroen dansede den 12-årige Jarl nemlig afdansningsbal med hele to piger efter kyndig undervisning fra Fru Gudes Danseskole.
"Det var ikke nogen særlig behagelig oplevelse og bestemt ikke særlig Vild med dans-agtigt. Men alligevel har det her sted altid haft betydning for mig", siger Jarl Friis-Mikkelsen, da Villabyerne møder ham til en snak om det nye show.
"Det er jo et fantastisk sted. Jeg har været ked af det, hver gang det er gået galt hernede. Men nu er der virkelig kommet gang i stedet igen, så vi vil gerne bidrage til at få endnu mere kultur herud".

Tid til at gå i dybden

Idéen til Livetalkshowet vil Jarlen ikke tage æren for. Den giver han til Dan Rachlin og Philip Lundsgaard.
Konceptet er, at Jarl Friis-Mikkelsen og Dan Rachlin hver onsdag på skift interviewer en kendt personlighed foran et live publikum. Det kendte og direkte tv-interview overføres til en live begivenhed, som publikum følger helt tæt på.
"Mange talkshows er overfladiske. På tv er der ikke sat tid af til at komme under overfladen. Der vil vi med vores nye show adskille os", siger Jarl Friis-Mikkelsen.
Livetalkshowet på Skovriderkroen varer en time, mens der ofte i et tv-talkshow kun er afsat tre til fem minutter med de enkelte interviewpersoner.
"Vi håber, at vores show bliver mere intimt, ærligt og vedkommende", siger Jarl Friis-Mikkelsen.

Fokus på hverdagen

Dan Rachlin og Jarl Friis-Mikkelsen har selv valgt deres gæster, som spænder fra politikere, en kendt erhvervsprofil til skuespillere.
"Jeg har udvalgt mine, fordi jeg ved, de er gode til at snakke".
Temaet for Jarlens aftener på Skovriderkroen er hverdagen. Inspireret af Dan Turèlls digt 'Jeg holder af hverdagen'.
"Det er et tema, der giver mulighed for at komme under huden på mine gæster og gøre showet mere personligt. Der vil være fokus på alt lige fra opvasken til morgenkysset".
Blandt Jarlens gæster er blandt andet Ole Bornedal, som ifølge Jarlen blandt andet er udvalgt fordi, han er enlig far og aktuel med en tv-serie om slaget ved Dybbøl. Peter Frødin er den første i rækken og udvalgt fordi, han er eftertænksom, munter og ikke berøringsangst. Den sidste gæst bliver Casper Christensen, som slutter af den 15. december, dagen før der er premiere på den nye Klovn-film.
Der er foreløbig planlagt 13 shows, som vil løbe af stablen om onsdagen resten af 2010.

Livetalkshowet

Det koster 250 kr. at komme ind til Livetalkshowet. Billetter kan købes på www.billetnet.dk og www.billetlugen.dk og kan kombineres med en middag til talkshow-pris på nogle af Skovriderkroens restauranter, Bisous, Mash og Es. Man kan læse mere om Livetalkshowet på www.livetalkshowet.dk.

Publiceret 09 September 2010 12:00