Natalya Averina er Danmarks Miss World 2010

Roskilde-pigen blev valgt ud af 40 håbefulde unge danske kvinder

Af
Af Jacob Nielsen

Hun er ung, hun er smuk, hun er fra Roskilde, og hun er Danmarks nye Miss World. Vinderen af den danske finale blev 20-årige Natalya Averina. Hun skal repræsentere Danmark ved den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden, som begynder den 30. september.

"Vi havde mange smukke piger til castingen i år, men der var én der skilte sig specielt meget ud. Samtlige dommere havde sat Natalya som nr. 1, fordi hun havde noget ekstra. Udover at hun er gudesmuk, så er hun en kvinde med ben i næsen og er 100% målrettet. Hun har en meget stærk personlig udstråling og så har hun en meget stærk catwalk gang, hvilket vil være et plus for hende i Miss World konkurrencen," udtaler den danske Miss World direktør Lisa Lents.

Natalya er 20 år gammel, 178 centimeter høj, single, og arbejder allerede som professionel model. Hun elsker japansk mad, og har to katte, der hedder Eva og Martin. Hendes motto er: "The only way to make a dream real, is to wake up," og i fremtiden drømmer Natalya om at studere på London College of Fashion, fordi hun brænder for mode og styling og kunne godt tænke sig at blive designer og have sin egen tøjkollektion. Hun vil også gerne arbejde mere som model i Danmark, da hun for det meste har arbejdet i udlandet.

Se flere billeder af Natalya Averina i albummet nedenfor.
Publiceret 14 September 2010 11:29