Direktør i Søgemedier A/S, Allan Damborg, Hornslet.

Direktør i Søgemedier A/S, Allan Damborg, Hornslet.

Reklamekroner investeres bedst muligt

Søgemedier hjælper med at få mest muligt ud af markedsføringsbudgettet

Af
Af Mogens Greve

Søgemedier A/S i Åbyhøj hjælper små og mellemstore virksomheder som ikke har egen marketingsafdeling med at få mest muligt ud af reklamekronerne.
Kundernes markedsføring flyttes rundt mellem de bedste steder til billigst mulige penge - eksempelvis telefonbøger, aviser, Google og andet.

Ingen useriøse tilbud
”Vi overtager al kundens kontakt om markedsføring, så han ikke længere bliver ringet op, mens han står uforberedt på stilladset eller andre steder,” fortæller direktør i Søgemedier A/S, Allan Damborg, Hornslet.
Han fortæller også, at kunderne bliver helt fri for de useriøse tilbud, fordi sælgerne af disse holder sig væk, når de ved at interesserne varetages af Søgemedier.

Kunderne
”Kunderne er primært små og mellemstore virksomheder som ikke har egen marketingsafdeling, men blandt andet Topdanmark er også kunde hos os.
En typisk håndværkskunde betaler 5-10.000 kroner årligt, og langt de fleste sparer faktisk mere end vi koster, uden at de mister noget på det.
Det handler om at skabe et tillidsforhold med én fast kontaktperson hos os som holder ét årligt møde med kunden. Resten foregår pr. telefon.”

null

Publiceret 19 September 2010 07:00