Natalya Averina:

Jeg bliver den nye Miss World

Danmarks Miss World 2010 er klar til kamp i Kina

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hun er allerede blevet kåret til Danmarks smukkeste kvinde - og de kommende dage bliver det afgjort, om hun også kan skrive "verdens smukkeste kvinde" på sit visitkort.
Den 20-årige Roskilde-pige Natalya Averina satte sig onsdag eftermiddag på et fly til Bejing i Kina, hvor hun skal repræsentere Danmark ved den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden, Miss World.

Se interview med Natalya Averina i Kastrup Lufthavn

Og den 20-årige Roskilde-pige er optimist, selv om hun ved, at det er nogle af verdens smukkeste kvinder, hun skal konkurrerer imod i Bejing.
"Jeg kan ikke blive mere klar, end jeg er - og mit konkurrence-gen er altid klar til kamp," sagde hun til Lokalavisen.dk kort før hun tog rulletrappen op til afgangshallen i Kastrup Lufthavn.

Natalya er 20 år gammel, 178 centimeter høj, single og abejder allerede som professionel model.

Se interview med Natalya Averina i Kastrup Lufthavn

Hun elsker japansk mad, har to katte, der hedder Eva og Martin, og hendes motto er: "The only way to make a dream real, is to wake up,".

Natalya Averina drømmer om at studere på London College of Fashion, fordi hun brænder for mode og styling, og hun kunne godt tænke sig at blive designer og have sin egen tøjkollektion.

Hun vil også gerne arbejde mere som model i Danmark, da hun for det meste har arbejdet i udlandet.

null

Publiceret 29 September 2010 15:20