(Colourbox).

(Colourbox).

40-årig kvinde sex-overfaldet i hjemmet

Mand ringede på døren og sex-overfaldt 40-årig kvinde

En 40-årig kvinde fra Nordrøjel i Greve blev torsdag aften kort før klokken 23 udsat for et sex-overgreb af en cirka 20-årig udenlandsk og tilsyneladende psykisk syg mand, der forgreb sig på kvinden, da hun åbnede sin hoveddør.

Sex-overgrebet skete, efter at kvinden var gået ud for at se, hvem der netop havde ringet på ved hendes hoveddør.

Da kvinden åbnede hoveddøren, var der umiddelbart ingen mennesker at se, men da hun lige ville tage et ekstra kig, før hun lukkede døren, dukkede der pludselig en ung mand op foran hende.

Den cirka 20-årige mand greb fat i den 40-årige kvinde og fastholdt hende, mens han forsøgte at tvinge hende ind i husets entré.

Samtidig stak han hånden ned i sin løstsiddende, sorte joggingbuks, og befamlede sig selv.

Det lykkedes for den chokerede 40-årige kvinde, at få vristet sig fri af den tilsyneladende psykisk syge mands greb, hvorefter hun løb skrigende ind til naboen, der øjeblikkeligt tilkaldte politiet klokken 22.52.

Kort efter ankom en hundepatrulje til adressen på Nordrøjel i Greve, men trods en intensiv eftersøgning med hunde, lykkedes det ikke at pågribe sex-gerningsmanden.

Signalement

Gerningsmanden er af kvinden blevet beskrevet som værende en cirka 20-årig mand, der virkede psykisk syg, og som talte et uforståeligt udenlandsk sprog.

Gerningsmanden var cirka 170-175 centimeter høj, spinkel af bygning og med meget kort, maskinklippet mørkt hår.

Den overfaldne 40-årige kvinde har fortalt Midt- og Vestsjællands Politi, at gerningsmanden lugtede af gammelt sved, og at han kun var iført en sort eller mørkeblå joggingbuks med løs elastik i livet, og ellers havde bar overkrop.

Lokalpolitiet i Karlslunde er meget interesserede i at høre fra eventuelle vidner, der sent fredag aften har set en ung mand rende rundt i kulden kun iført en mørk joggingbuks og med bar overkrop.

Lokalpolitiet i Karlslunde kan kontaktes på telefon: 114.

Publiceret 02 October 2010 13:16