Arkivfoto

Arkivfoto

Nu kommer der igen tv i S-togene

DSB tænder tv-skærmene i S-togene igen efter voldsom kritik - men denne gang bliver det uden lyd på

Af
Martin Warming

Martin Warming

DSB er igen klar til at sende indslag ud via tv-skærmene i S-togene - men denne gang bliver det uden lyd på.

I første omgang bliver det kun DR tekstnyheder og information om DSB S-togs kundeprogram, S-more, der bliver vist på skærmene, men i løbet af efteråret er det målet at lancere forskelligt indhold i takt med, at det bliver testet hos kunderne, oplyser DSB i en pressemeddelelse.

For en lille måned siden slukkede DSB midlertidigt for de løbende opdatering af skærmene i S-togene, da mange kunder brokkede sig over lyden.

Spørger kunderne
DSB har bedt EPINION undersøge kundernes tilfredshed med skærmene med de nye elementer, og svarene bekræfter, at kunderne gerne vil have skærme, hvis bare indholdet og den tekniske løsning er den rigtige.

"Tallene viser, at det var rigtigt af os at slukke for skærmene midlertidigt. Pausen har givet os større opbakning til skærmene, idet vi har vist, at vi lytter. Og det har vi tænkt os at blive ved med i de næste måneder, mens vi stille og roligt udvikler det nye koncept sammen med vores kundepanel," siger Niklas Marschall, der er salgschef i DSB S-tog.

Således er antallet af kunder, der er positivt stemte over for skærmene, steget markant fra september til oktober. Mens det i september kun var 41 procent, der var enten tilfredse eller meget tilfredse med skærmene, er det samme tal nu 59 procent.

null

Publiceret 14 October 2010 11:52