Et kærligt farvel til Heidi og Bjørn

Frederikssund Kirke blev fyldt op med sørgende familie og venner til de to trafikdræbte søskende

Uden for Frederikssund Kirke silede regnen ned, da der blev torsdag formiddag var  mindehøjtidelighed for Heidi og Bjørn Larsen i Frederikssund Kirke.
Familie, venner og klassekammerater fyldte stolene op i kirken, og sorgen over det pludselige tab var markant. Små og store tårer kunne ikke undgås.
"Sorg er kærlighed, der er blevet hjemløs", fastslog sognepræst Lotte Højholt ved mindehøjtideligheden. Hun forestod sammen med sin kollega, sognepræst Thomas Rønberg højtideligheden.
Højtideligheden var naturligvis præget af sorgen, der især var tydelig blandt Heidis klassekammerater fra 9.b. på Falkeborgskolen. Men den blev også en lejlighed til at mildne sorgen ved at dele den med andre, og til med kærlighed at huske tilbage på Heidi og Bjørn.
"Det er godt, at vi kan være fælles om at dele minder og sorg," sagde Thomas Rønberg.
Der var opstillet mindelys i kirken, som mange tændte. Man kunne også på en magnettavle skrive et farvel i farver og ord.
To af Heidis klassekammerater sagde et kort farvel til "solstrålen" Heidi. Heids yndlingssang blev også spillet på en lille ghettoblast.
Sangen var "The man who cant be moved" med gruppen The Scripts. Denne torsdag var det dog meget svært ikke netop at blive bevæget af mindehøjtideligheden for de to trafikofre.
Også på ulykkesstedet mindes de to ofre. Ved dét autoværn, hvor deres sølvgrå Audi 100 endte efter sammenstødet, vidner et stadigt voksende blomster- og bamsehav om de mange venner, der vil sige et sidste farvel.

Publiceret 04 November 2010 11:00