De konservative i Rudersdal Har udpeget Mette Abildgaard som nu kandidat til Folketinget. Foto: Magnus Guldbrandsen.

De konservative i Rudersdal Har udpeget Mette Abildgaard som nu kandidat til Folketinget. Foto: Magnus Guldbrandsen.

22-årig ny K-kandidat i Rudersdal

De konservative har udpeget den 22-årige Mette Abildgaard som ny folketingskandidat i Rudersdalkredsen

Af
Af Peter Mailand

Siden maj, hvor socialminister Benedikte Kiær skiftede kreds til den konservative bastion, Gentofte, har bestyrelserne i Allerød og Rudersdal har været på udkig efter en ny kandidat til Folketinget.
Valget er faldet på Mette Abildgaard som er 22 år og læser offentlig administration og kommunikation.
Mette Abildgaard er kendt fra Europa-parlamentsvalget i 2009. Her modtog hun knap 15.000 stemmer på landsplan - heraf 3.700 i Nordsjælland. Mette har derfor et solidt udgangspunkt for en folketingskampagne.
Formand for Det Konservative Folkeparti i Rudersdal Kommune, Ann Sofie Orth, ser Mette Abildgaard som en stærk folketingskandidat,
“Vi er meget glade for at kunne præsentere et nyt navn, som kan skabe den nødvendige fornyelse i Det Konservative Folkeparti," siger Ann Sofie Orth.
Ruderdalkredsen gav ved sidste folketingsvalg et kredsmandat til Det Konservative Folkeparti. Ifølge de seneste meningsmålinger står partiet forsat til to mandater i Nordsjælland, og derfor er der stor sandsynlighed for, at Mette Abildgaard kan indtage en plads i Folketinget efter næste folketingsvalg.
Kampagnen starter allerede den 18. november, hvor Mette Abildgaard og kampagneholdet skal ud og stemme dørklokker i det Nordsjællandske.

Publiceret 05 November 2010 03:00