Med Miss World i Kina:

Se skønhedens egne billeder

20-årige Natalya Averina er netop hjemvendt fra finalen ved Miss World 2010 i Kina

Af
Af Jacob Nielsen

Masser af tøsefnidder, halsbetændelse og et knaldhårdt dagsprogram hver dag i en måned. Det var nogle af oplevelserne for den danske model, Natalya Averina, i den månedslange finale-konkurrence "Miss World 2010" i Sanya i Kina.

Men det ændrer ikke ved, at Roskilde-pigen har haft en fantastisk tur, som også var fyldt med gode og sjove oplevelser.

Mød Danmarks Miss World 2010
"Alt var planlagt ned til mindste deltalje hver eneste dag. Vi har været på en masse ture rundt i Kina og det indre Mongoliet, set templer, den kinesiske mur og andre spændende ting. Og så har jeg fået nogle veninder, som jeg helt klart vil holde kontakt med," siger Natalyan Avirina til Lokalavisen.dk. Hun kæmper stadigvæk med at komme ovenpå, efter den halsbetændelse hun fik af konstant at gå fra 35 grader udenfor til aircondition-kolde rum indendørs, og så glæder hun sig egentlig over, at hun ikke vandt konkurrencen.
"Jeg tror faktisk ikke, at det ville være noget for mig, for mit liv ville blive styret 100% af andre det næste års tid. Jeg fik en forsmag på det i Kina, og det var nok," siger den danske skønhed, som også er overrasket over hvor meget nogle af hendes konkurrenter, gik op i at vinde. "Der var meget tøsefnidder og rygtespredning i krogene, og så var der nogle af pigerne, som havde fået lavet plastikoperationer kort før afrejsen, fordi de troede, at det ville kunne hjælpe dem i konkurrencen," siger Natalya til Lokalavisen.dk.

Natalya var nummer 11 på bookmakernes liste, men hun vandt ikke finalen. Det gjorde 18-årige Alexandria Mills fra USA.

Miss World: "Jeg blev opdaget tilfældigt på gaden"

Se Natalyas egne billeder fra Miss World-turen til Kina i billedgalleriet nedenfor.

Publiceret 08 November 2010 10:50