Stig Rossen:

Jeg har allerede pyntet op til jul

Ny dvd-udgivelse og et stramt koncertprogram i december tvinger Stig Rossen til at være juleklar før alle andre

Af
Af Jacob Nielsen

For 16. år i træk springer Stig Rossen den 25. november på tourbussen og kører landet tyndt for at sætte danskerne i julestemning. Frem til få dage før jul spiller han sine populære julekoncerter i en ny by næsten hver dag, og det sætter store krav til planlægningen på hjemmefronten.

"Vi har i vores familie vendt os til at julen kommer tidligt. Vi er simpelthen nød til at ordne alle julegaveindkøbene og pynte op i midten af november, for når jeg først går igang med julekoncerterne, så er der slet ikke tid til andet før jul," siger Stig Rossen til Lokalavisen.dk.
Stig Rossen har givet 223 julekoncerter gennem årene og sunget 'Glade Jul' sammenlagt over 14 timer, men det får ham ikke til at glæde sig mindre til den nye koncertturné.

"Jeg har flere gange sagt til publikum fra scenen, at så længe I bliver ved med at komme, så kommer jeg også. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, ikke at skulle lave de her julekoncerter, og jeg elsker at få lov at sætte folk i julestemning," siger han til Lokalavisen.dk.

Se tv-indslag med Stig Rossen her

Ny cd og dvd

I år måtte Stig Rossen faktisk allerede være juleklar i marts, for her indspillede han nemlig den cd og dvd, som udkommer på mandag den 22. november, og som har fået titlen 'En rose så jeg skyde'. Her er alle de bedste julesange fra de 15 års julekoncerter indspillet foran et live publikum, og stemningen er ifølge Rossen selv, stort set lige så varm og julet, som om vi var midt i december - selvom det altså kun var marts.

Se tv-indslag med Stig Rossen her

Tjek om Stig Rossens julekoncerter kommer til dit område og book dine billetter her

Publiceret 18 November 2010 15:47