Mads Christensen er kendt som foredragsholder, forfatter og meningernes mand - blandt andet i Mads og Monopolet på P3. Foto: DR.

Mads Christensen er kendt som foredragsholder, forfatter og meningernes mand - blandt andet i Mads og Monopolet på P3. Foto: DR.

Bitter blærerøv:

Mads Christensen fik klip i kørekortet

Blærerøven mener, at politiets fotovogne først og fremmest er en pengemaskine

Af
Jesper Lundh

En blitz, en bøde og et klip i kørekortet. Blærerøven Mads Christensen er træt af politiets fotovogne, efter at han forleden blev snuppet i en fartfælde. For en fælde er netop hvad det, mener han.
"Den foto-vogn, der blitzede mig, var placeret ved grænsen mellem Nærums by-zone og den åbne skovvej mod Skodsborg. Netop dér ændrer forholdene sig fra at være tydeligt skiltet som 50 km-zone til 70 km-zone. Fotovognen var placeret der, hvor man ser 70 km-skiltet foran sig, men altså stadig er i resten af 50 km-zonen," skriver han i sin blog i Ekstra Bladet .
Ved en hyggesnak i skolens forældregruppe gik det op for ham, at han absolut ikke var den eneste, der var hoppet i netop den fartfælde.

"Jeg, og mange som mig, ville nære den dybeste respekt for foto-vognen, såfremt den havde været placeret på skolevejen, ved plejehjemmet, ved svinget med dårlige oversigtsforhold .... Men nej, der står foto-vognen aldrig. Sagen er jo den, at ingen bedste-borgere kunne finde på at køre for hurtigt de steder, og det ved politiet. De placerer bevidst fælden der, hvor de godt ved, at alle almindelige bilister gradvis sætter farten op fra 50 til 70. På den måde kommer der hastigt en masse kroner i kassen, kroner som der allerede er budgetteret med som en del af politireformen," raser han.

Publiceret 19 November 2010 10:58