Ciano Marc Marra præsenterede sig blandt andet som dansk viking på scenen i Jakarta i lørdags.

Ciano Marc Marra præsenterede sig blandt andet som dansk viking på scenen i Jakarta i lørdags.

Skuffet dansk 'Mister International':

Finalen var fikset

Den danske "Mister International", Ciano Marc Marra var blandt favoritterne ved weekendens skønhedskonkurrence i Jakarta, men tabte det hele på gulvet i finalen

Af
Af Jacob Nielsen

Alt tegnede til en topplacering for den danske model og popsanger Ciano Marc Marra, som de seneste 14 dage har opholdt sig i Indonesiens hovedstad Jakarta, hvor han har repræsenteret Danmark ved den mandlige skønhedskonkurrence "Mister International 2010".

"Alt gik supergodt. Jeg var med helt fremme i feltet og fik indikationer om, at jeg ville blive blandt top fem, men da vi nåede til finaledagen, gik det helt skævt," siger Ciano Marc Marra til Lokalavisen.dk kort efter hjemkomsten til Danmark mandag formiddag.

"Vi blev bedt om at klæde om til badeshorts og holde os klar til finalen, et par timer før vi skulle på scenen. Så vi rendte rundt i badeshorts i kold aircondition, og det gjorde mig og flere af de andre deltagere hundesyge. Det var tydeligt, at deltagerne fra østen var vandt til det, så de havde en klar fordel. Flere andre episoder peger ifølge Ciano på, at konkurrencen var fikset. Blandt andet fik den spanske deltager oversat sin tale til dommerne af en, som stort set ikke kunne et ord engelsk. "Det var super pinligt," konstaterer Ciano.
Det danske pragteksemplar endte på en 17. plads, men selvom han er skuffet, så har det været det hele værd. "Det var simpelthen den fedeste oplevelse. Sammenholdet, de nye venskaber og oplevelserne var bare fantastiske. Vi boede på de fineste fem-stjernede hoteller, men så samtidig også bagsiden af Indonesien, som for eksempel et børnehospital på Bali. Så det har også været meget emotionelt," understreger Ciano overfor Lokalavisen.dk.

Ryan the plumber

Det blev i stedet for Cianos bedste kammerat på turen, 22-årige Ryan Terry fra Mansfield i England, som løb med sejren.

"Jeg gav Ryan en masse råd om poseringer og catwalk i løbet af ugerne, og det var han vildt glad for, så han har allerede inviteret mig til Singaporre, hvor han, som vinder af konkurrencen, skal bo og være model det næste års tid," siger hjemvendte Ciano til Lokalavisen.dk.

Se billedgalleri fra Cianos oplevelser ved "Mister International" i Indonesien ovenfor.

Publiceret 22 November 2010 12:54