Taget på Camilla Larsens bil blev smadret, da der forleden røg en kæmpe sneklump ned fra et hustag. Foto: Martin Warming

Taget på Camilla Larsens bil blev smadret, da der forleden røg en kæmpe sneklump ned fra et hustag. Foto: Martin Warming

"Monster-sneklump smadrede min bil"

En kæmpe sneklump faldt forleden ned fra et hustag og smadrede taget på Camilla Larsens bil

Af
Martin Warming

Martin Warming

Der er al mulig grund til at kigge op, hvis man færdes på gader og stræder i øjeblikket. Og det er tilsyneladende ikke kun istapper, man skal holde øje med.

Det måtte Camilla Larsen sande, da en kæmpe sneklump forleden pludselig faldt ned fra et hustag og lavede en 10 centimeter dyb bule i taget på hendes bil, der holdt parkeret i en baggård i Hillerød centrum.

Se flere billeder af det smadrede biltag i 'Billedgalleri' nederst i artiklen

"Jeg sad på mit kontor, da vi pludselig hørte et kæmpe brag nede fra gården. Vi fløj selvfølgelig alle sammen over til vinduet for at se, hvad der var sket, men umiddelbart kunne vi ikke se, at der var sket noget med bilen - udover at der lå en masse sne på taget. Det var først senere, da sneen begyndte at smelte, at jeg opdagede bulen i taget," fortæller Camilla Larsen.

Held i uheld
Sneklumpen havde lavet en 10 centimeter dyb bule i taget på hendes bil, og selv om Camilla Larsen er ærgerlig over, at det var hendes bil, det gik ud over, så glæder hun sig over, at det ikke var et menneske, der fik sneklumpen i hovedet.

Se flere billeder af det smadrede biltag i 'Billedgalleri' nederst i artiklen

"Det er selvfølgelig dødærgerligt. Nu skal jeg igennem hele showet med forsikringen og så videre, men det er da godt, at det ikke gik ud over nogle personer. Jeg tror ikke, at man havde overlevet at få sådan en stor sneklump i hovedet," siger hun.

Forsikringen betaler
Hele taget, tagstoffet inde i bilen og forruden skal nu skiftes på Camilla Larsens bil, men umiddelbart slipper hun for selv at skulle have penge op af lommen for at betale for skaderne.

"Det ser heldigvis ud til, at husets forsikring dækker skaderne. Uanset hvad, det ender med, så har jeg da lært, at man ikke skal parkere tæt på en husmur, når der ligger sne på taget," siger Camilla Larsen.

null

Publiceret 10 December 2010 11:51