Her er Lars Seier Christensens villa i Holte.

Her er Lars Seier Christensens villa i Holte.

Vild handel:

Bankboss købte egen villa for 60 mio. kr.

Af
Af Boliga.dk og Jesper Lundh

Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen måtte gribe dybt i lommerne, da han i begyndelsen af november købte en kæmpe luksusejendom i velhaverkommunen Rudersdal nord for København.
Men lommerne blev til gengæld fyldt hurtigt igen.
Den 575 kvadratmeter store bolig og den næsten 30.000 kvadratmeter store grund i Holte var nemlig allerede hans egen, og køberen var bankbossens eget holdingselskab, Lars Seier Christensen Holding A/S, der betalte 60 millioner kroner for ejendommen.
Dermed kan Lars Seier bryste sig af både at være manden bag det største køb og det største salg på villamarkedet i år.
Det skriver boligsitet Boliga.dk .
Den 47-årige milliardær oplyste tidligere på året, at han planlagde at flytte med sin familie til Schweiz, og boligen blev da også udbudt til leje umiddelbart efter, han havde købt den igen.
Har man planer om at leje sig ind i luksuspalæet, skal man finde 60.000 kroner på budgettet hver måned, binde sig til en lejekontrakt på tre år og i øvrigt selv sørge for at møblere huset.
Park og sø
Ifølge lejeannoncen kan en fremtidig lejer forvente “en fantastisk palæejendom”, der er omkredset af en park og tilmed har en lille sø.
Hovedhuset, som er i tre plan, indeholder blandt andet en hall, herreværelse med pejs, tre opholdsstuer, en wellness-afdeling med pool, spa, damprum og sauna, og der hører selvfølgelig en vinkælder med.
I anneksbygningen er der indrettet to kontorer samt køkken, to soveværelser og to badeværelser, og hele molevitten er sikret med det nyeste inden for alarm- og audiosystemer.

Publiceret 21 December 2010 10:39