Facebook-side om Bamse runder 100.000 personer

100.000 personer minder Bamse på Facebook-siden "R. I. P. Flemming Bamse Jørgensen"

Facebook-siden "R. I. P. Flemming Bamse Jørgensen" har mandag aften kl. 19.30 nået 100.000 personer, som synes godt om siden.
"Det glæder mit triste hjerte, at facebook-siden udvikler sig så hurtigt," siger Marianne Bonde Andersen fra Hørning, som har oprettet siden.
Mange af de 100.000 fans har skrevet en kommentar på siden, hvor man også kan lægge sine Bamse-billeder ind og dele links om den folkekære sanger fra Aarhus, som døde nytårsnat.
"At vågne op nytårsmorgen og se, at Flemming Bamse Jørgensen var afgået ved døden var et stort tab for mig. Jeg synes, vi alle skylder Flemming og hans familie en stor tak, for den han var, og det han har givet Danmark via hans musik," siger Marianne Bonde Andersen.
"Jeg har fulgt Flemming i tykt og tyndt lige siden mit første halbal i 7. klasse i Borgernes hus i Venge, og jeg har mødt ham nogle gange personligt. Min sidste længere samtale med ham var på Ebeltoft Strand, hvor han og vennerne spillede en forrygende koncert sidste år, og jeg har været trofast gæst på Skanderborg Hus, når han og vennerne spillede op til dans til julebuffet," fortæller Marianne Bonde Andersen og tilføjer:
"Behøves vel ikke at fortælle at min søn på ni år kan "Vimmersvej" og andre af Bamses sange uden ad."

null

Publiceret 03 January 2011 19:30