Martin H. Wolffbrandt - mener ikke, at der er brug for en ny konservative partiformand.

Martin H. Wolffbrandt - mener ikke, at der er brug for en ny konservative partiformand.

Formand for K i Allerød:

Lene skal blive

"Jeg tror ikke på, at et konservativt lederskifte kan føre til en dramatisk positiv ændring i vælgertilslutningen," siger Martin H. Wolffbrandt

Af
Af Michael Braunstein

Den konservative vælgerforeningsformand i Allerød, Martin H. Wolffbrandt, kan ikke støtte de konservative kræfter, der arbejder for at erstatte partiformand Lene Espersen med en anden.
"Nogen tror - ret naivt - at et konservativt lederskifte kan føre til en dramatisk positiv ændring i vælgertilslutningen. Det tror jeg ikke," siger Martin H. Wolffbrandt og fortsætter:
"Vi har ikke drøftet emnet i bestyrelsen, men min holdning er: Lene Espersen blev genvalgt som formand i efteråret. Alle klappede. Ingen foreslog noget andet. Derfor skal vi selvfølgelig ikke have ny formand nu."
"Vi skal koncentrere os om politik. De konservative synspunkter står nemlig stærkt - tænk bare på efterlønsreform, dagpengereform og skattelettelser. Konservative har holdt fast i disse synspunkter igennem mange år. Det skal vi blive ved med, så bliver de nemlig til virkelighed," siger Martin H. Wolffbrandt.

null

Publiceret 13 January 2011 10:16