Paradisebaben Fie:

Ny i Paradise og ny i Danmark

19-årige Fie fra Hillerød flyttede først til Danmark tre uger før deltagelsen i reality-programmet "Paradise Hotel"

Af
Af Jacob Nielsen

Mandag den 7. februar er der premiere på syvende sæson af reality-serien "Paradise Hotel" på TV3. En ny kødrend af unge deltagere er klar til at overtage mediernes spotlight - deriblandt 19-årige Fie.
Fie bor på kollegie i Hillerød, hvor hun er igang med at konvertere hendes belgiske gymnasie-eksamen til en dansk. Og livet i Hillerød er også temmelig nyt for Fie.

De sidste 15 år har hun nemlig boet i Belgien med hendes forældre, idet hendes far arbejder i EU-kommissionen, og det var først tre uger, før hun drog afsted på optagelserne til Paradise Hotel, at hun overhovedet kom til Danmark.
Også tilmeldingen til programmet foregik temlig impulsivt.

"Jeg meldte mig til programmet en aften, hvor jeg var ved at gøre klar til en bytur. Da jeg så tv-reklamen, hvori man søgte nye deltagere, tænkte jeg, hvad pokker det prøver jeg, og så skrev jeg en ansøgning," siger Fie til Lokalavisen.dk.
Fie er meget spændt på at se serien i tv, men håber ikke, at hun har gjort for mange pinlige ting. Og den bekymring kan man vel godt forstå, at hun har, når hun samtidig beskriver sig selv som "fjollet, tosset og fyldt med humor - nogle gange måske endda for meget."

Frække Fie fra Hillerød i fuld figur.

Frække Fie fra Hillerød i fuld figur.

Publiceret 19 January 2011 06:30