"Jeg er virkelig spændt, for når du står der med din egen musik, kan du ikke gemme dig. Du er helt blottet. Men jeg er stolt over resultatet," siger Thomas selv om debutalbummet, som udkommer 7. marts.

Thomas Rings debutalbum heglet ned

Sidste års X Factor-vinder har lavet en kønsløs og ligegyldig cd. Det mener Ekstra Bladets anmelder i hvert fald

Af
Af Jacob Nielsen

Mens X Factor feberen igen hærger landet, er sidste års vinder, Thomas Ring fra Hellerup, nu endelig klar til at sende sit debutalbum "Wrong Side of the Daylight" på gaden.

Men det er ikke ligefrem rosende ord, albummet får med på vejen fra Ekstra Bladets anmelder torsdag.

"Thomas kan måske nok synge rent, men han har ikke en selvstændig tone i livet. Der et tale om formstøbt pop, der bevidstløst benytter enhver skamreden skabelon i sangskriverhåndbogen. Hvilket får Thomas til at lande et eller andet kønsløst sted mellem Ronan Keating og Coldplay ultralight. Det bliver ikke bedre af, at Thomas' lyse stemme lyder så gennemproduceret, at enhver eventuel fornemmelse af tilstedeværelse er nærmest ikke-eksisterende."

Sådan lyder den hårde og kontante dom fra Ekstra Bladets anmelder, som har hørt albummet igennem her et par dage før udgivelsen.

Men smag er som bekendt forskellig. Og du kan selv bedømme, når albummet "Wrong Side of the Daylight" lander i butikkerne på mandag den 7. marts.

null

Publiceret 03 March 2011 11:56