To fulde ungersvende smadrede stribevis af ruder på ungdomsskole i Hillerød lørdag nat. Arkivfoto.

To fulde ungersvende smadrede stribevis af ruder på ungdomsskole i Hillerød lørdag nat. Arkivfoto.

Fulde unge smadrede ruder på stribe

To 18-årige unge mænd smadrede ruder på ungdomsskole i Hillerød

To plakat-stive ungersvende hyggede sig lørdag nat med at smadre adskillige store ruder på ungdoms-skolen på Nordre Jernbanevej i Hillerød, men blev kort tid efter hærværket snuppet af en runderende patrulje fra Nordsjællands Politi.

18 store ruder baldret

De to meget fulde unge mænd, der begge er fra Hillerød, var natten til søndag igang med at smadre de mange store ruder på ungdoms-skolen, da de blev set af et vidne, der klokken 02.56 anmeldte hærværket til Nordsjællands Politi.

Der blev sendt en patrulje på rundering i området omkring ungdoms-skolen, og betjentene kunne kort tid anholde to unge mænd, der svarede til det signalement, som vidnet havde opgivet til Nordsjællands Politi.

Smidt i detentionen

De to 18-årige mænd har under den senere afhøring delvist erkendt den omfattende rude-knusning på ungdoms-skolen på Nordre Jernbanevej i Hillerød, hvor de havde knaldet omkring 18 større ruder i bygningerne.

Bøde og erstatningskrav venter

Vagtchef Erik Skriver fra Nordsjællands Politi oplyser til Lokalavisen.dk, at der nu venter de to unge mænd en bøde for hærværk, ligesom de formentlig også vil blive stillet overfor et større erstatningskrav fra ungdoms-skolens side.

Nordsjællands Politi fik efter det omfattende hærværk selskabet G4S til at afdække de smadrede ruder og karme.

Det oplyser Nordsjællands Politi søndag.

null

Publiceret 06 March 2011 13:23