Alt ved Ramasjang Live med værterne Sofie og Mikkel skal foregå i og omkring bussen. Om det så regner eller sner. Foto: Finn Due Larsen.

Alt ved Ramasjang Live med værterne Sofie og Mikkel skal foregå i og omkring bussen. Om det så regner eller sner. Foto: Finn Due Larsen.

Bytorvet fik nej fra DR

Alle forsøg var forgæves: MGP-vinderne måtte ikke optræde på Farum Bytorv

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

At en MGP-sejr og hvad deraf følger er et stramt styret tv-koncept, fik Farum Bytorv at mærke i den forgangne uge.
Op til Ramasjang Lives udsendelse torsdag aften, hvor Chestnut Avenue som tidligere omtalt spillede op foran Farum Kulturhus, håbede Lisette Thamdrup, bytorvets centerkonsulent, at drengene kunne stille op inden for i indkøbscentret.
Det faktum, at regnen væltede ned dagen igennem, gav hende blod på tanden:
“Jeg kæmpede hele torsdagen for at overbevise DR-folkene om, at det ville være en god idé at drengene rykkede inden døre. Men der var ikke noget at gøre,” siger Lisette Thamdrup.
“Jeg fik svaret, at hvis det regnede, skulle alt foregå inde i Ramasjang-bussen. Både interviews og sang. Hvis ikke det regnede, ville det være uden for bussen.“

Altid bussen

Argumenter om, at det ville være en bedre oplevelse for både drengene og for folk at kunne gå til koncert inden for i tørvejr på bytorvet, prellede af på DR-folkene. For tv-konceptet for Ramasjang Live er, at alt skal foregå i og omkring Ramasjang-bussen - om det så regner, sner eller blæser.
Nu blev det så tøvejr, og det blev som allerede omtalt en stor byfest ved Kulturhuset. Og Lisette Thamdrup kunne trøste sig med, at Farum Bytorv skam fik meget reklame i Ramasjang-udsendelsen dagen efter, fredag aften, hvor skuespilleren Mette Horn hoppede rundt og lavede voxpop om selvtillid.

null

Publiceret 14 March 2011 11:27