Arkivfoto

Arkivfoto

FC Nordsjælland-profil ude i flere måneder

Nicolai Stokholms ene ledbånd er næsten revet helt over

Af
Martin Warming

Martin Warming

Der kan gå op til flere måneder, før FC Nordsjælland-profilen Nicolai Stokholm igen kan spille fodbold.

Efter godt et kvarters spil i Superligakampen mod Esbjerg måtte Nicolai Stokholm fra FC Nordsjælland bæres fra banen med store smerter i sit højre knæ.

Mange frygtede, det var en gentagelse af den skade, han pådrog sig samme sted for to år siden, der næsten kostede et halvt års pause.

Og den frygt viste sig ikke at være ubegrundet efter resultatet af tirsdagens knæscanning er blevet analyseret af FC Nordsjællands medicinske stab.

"Nicolai har pådraget sig en skade i et ledbånd i sit højre knæ. Scanningen viser, at ledbåndet næsten er helt revet over, og vi vurderer på baggrund af det, at han er ude i de kommende seks til otte uger," siger FCN's Fysioterapeut og Osteopat Jacob Møller.

Meldingen faldt ikke i god jord hos Nicolai Stokholm selv, der havde håbet på at slippe billigere. Ikke mindst på grund af det travle og hårde forårsprogram, der venter klubben og holdkammeraterne.

"Jeg håbede på et bedre resultat fra scanningen, så lige nu er jeg meget frustreret og irriteret over, at jeg ikke kan deltage i de kommende seks til otte uger, hvor vi jo har rigtig mange meget vigtige kampe. Men jeg håber selvfølgelig, at genoptræningen går godt, og så vil jeg gøre alt for at vende tilbage i god form og deltage i den sidste del af sæsonen," siger Nicolai Stokholm.

null

Publiceret 23 March 2011 14:15