Pia Kjærsgaard havde barnebarnet Clara med på den røde løber. Claras klare favorit var Sarah, mens Pia med et stort grin fortalte, at hun heppede på Thomas Blachman. Clara fortalte, at mormor Kjærsgaard er super sjov at gå i byen med.

Pia Kjærsgaard havde barnebarnet Clara med på den røde løber. Claras klare favorit var Sarah, mens Pia med et stort grin fortalte, at hun heppede på Thomas Blachman. Clara fortalte, at mormor Kjærsgaard er super sjov at gå i byen med.

X Factor:

De kendte ankommer på den røde løber

Det væltede frem med kendte på den røde løber, inden årets X Factor-finale gik i gang

Af
Tekst: Camilla Kjærgaard Olesen / Foto: Hanne Vammen

Laura Kjærgaard stod selv i den første X Factor-finale, og hun glædede sig helt vildt til at genopleve stemningen.

Laura Kjærgaard stod selv i den første X Factor-finale, og hun glædede sig helt vildt til at genopleve stemningen. "Jeg synes, Sarah har lagt sig godt i selen. Hun har været konsekvent god i alle live-showsene. Og så har hun X Factor."

Rasmus Bjerg glædede sig aller mest til at skulle have en masse popcorn.

Rasmus Bjerg glædede sig aller mest til at skulle have en masse popcorn. "Af princip holder jeg altid med den ældste, så det må blive Annelouise," sagde han.

"Min favorit er Martin. Jo, jo det er det stadigvæk," lød det fra Søren Pilmark, mens han sendte et glimt fra øjet af sted mod pressen på den røde løber.

"Det er bare sååååå hyggeligt at være tilbage. Jeg har jo ikke prøvet at være i Parken før. Sidste år sad jeg med min tre uger gamle datter på det tidspunkt, og X Factor-finalen var noget af det første fjernsyn jeg så. Jeg vil ikke ud med, hvem der er min favorit. Det er ligesom med politik - det er en privatsag," lød det fra en veloplagt Lina Rafn inden aftenens show.

Sidste års vinder Thomas Ring glæder sig til at være på scenen igen.

Sidste års vinder Thomas Ring glæder sig til at være på scenen igen. "Jeg glæder mig især til at spille min egen sang fra mit nye album. Vinderen går en hård, men fed tid i møde."

"Deltagerne skal bare trække vejret dybt og nyde det. Jeg har sendt god energi til både Lise Rønne og deltagerne," fortalte Peter Mygind, der har Sarah som favorit. "Hun er skøn, og kærlighed skal være en menneskeret, så længe leve den kærlighed, man end måtte vælge i livet."

"Hver eneste fredag har vi siddet og fulgt deltagerne. Vi har heppet, grædt og leet med deltagerne," fortalte Brian Mikkelsen.

"Om 14 dage har vi jo glemt det hele, og hvem der vandt. Men vinderen skal huske på, at det er underholdnings-fjernsyn, og det er ikke nødvendigvis noget, der gør folk til verdensstjerner," sagde Anders Breinholt.

null

Publiceret 25 March 2011 20:40