Billedet her er fra det seneste statsbesøg - nemlig af den græske præsident Karolos Papoulias og frue. Foto: Peter Dahlerup

Billedet her er fra det seneste statsbesøg - nemlig af den græske præsident Karolos Papoulias og frue. Foto: Peter Dahlerup

Dronningen inviterer Sydkoreas præsident til middag

Fredensborg Slot lægger rammer til, når Sydkoreas præsident officielt besøger Danmark og kongefamilien

Der bliver flere muligheder for at opleve den danske kongefamilie i Nordsjælland i den kommende tid. Prins Henrik er bl.a. på besøg på Dyrehavsbakken, og Kongeskibet Dannebrog drager på sommertogt med salut fra Kronborg. Men ikke mindst lægger Fredensborg Slot rammer til, når Sydkoreas præsident 11. maj er på statsbesøg i Danmark.
 
Mandag 2. maj:
9.30: Prinsesse Marie overrækker i sin egenskab af protektor Autismeprisen 2011 ved Den Nationale Autismekonference 2011 i Odense.
10: Offentlig audiens på Christiansborg Slot.
 
Tirsdag 3. maj:
Prinsesse Benedikte foretager som protektor for SOS-Børnebyerne en rejse til Rwanda fra 3.-7. maj.
 
Torsdag 5. maj:
10.30: Kronprinsesse Mary forestår åbning af Kræftens Bekæmpelses Solkampagne "Skru ned for Solen" 2011 i Glyptoteket, København.
12: Prins Henrik deltager i Kirsten Piils Laugs forårsamling ved Kirsten Piils Kilde på Dyrehavsbakken.
19.30: Prins Henrik overværer koncert med DR Symfoniorkestret og overrækkelse af Léonie Sonnings Musikpris i DRs Koncertsal.
 
Søndag 8. maj:
14.15: Prins Henrik deltager i åbning af udstilling i anledning af 250-året for udsendelsen af Carsten Niebuhr Ekspeditionen i Den Sorte Diamant, København.
19: Kronprinsesse Mary deltager i Årets Reumert på Det Kgl. Teater.
 
Mandag 9. maj:
11: Prinsesse Benedikte deltager i sin egenskab af protektor i indvielsen af nye fællesfaciliteter i Breelteparken, Hørsholm.
15: Prinsesse Benedikte deltager i sin egenskab af protektor i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelsers afskedsreception for fru Susanne Heering.
 
Tirsdag 10. maj:
12: Regentparret går officielt ombord på Kongeskibet Dannebrog med salut fra Batteri Sixtus. Sejlads mod Helsingør. Ved passage af Kronborg Slot saluteres fra Kronborg Batteri kl. 14.30.
12: Kronprins Frederik deltager i sin egenskab af protektor i frokost med "Komiteen bag Flåden 500 år" på Holmen.
18: Dronningen overværer Haandværkerforeningens medaljeoverrækkelse på Københavns Rådhus.
 
Onsdag 11. maj:
Præsidenten for Sydkorea og fru Kim Yoon-ok aflægger statsbesøg i Danmark 11.-12. maj.
20: Regentparret er værter ved gallataffel til ære for Sydkoreas præsidentpar på Fredensborg Slot.

null

Publiceret 01 May 2011 09:45