Gørløseborgerne slipper for en god del af de 11.200 biler i døgnet, når omfartsvejen åbner. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Gørløseborgerne slipper for en god del af de 11.200 biler i døgnet, når omfartsvejen åbner. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Gørløse omfartsvej færdig tre måneder før tid

Allerede til august kan omfartsvejen ved Gørløse åbnes for bilister

Af
Tim Panduro

Alt tyder nu på, at Gørløse Omfartsvej kan åbne før tid.
Allerede til august kan de første biler med stor sandsynlighed trille ind på vejen - og det er tre måneder før tidsplanen.
"Der er sol og sommer i luften, og vi er vældig optimistiske på projektets vegne. Vi har haft et godt og fokuseret samarbejde med entreprenøren hidtil, som blandt andet betyder, at vi trods den hårde vinter ikke har tabt tid på projektet, men tværtimod ser ud til at have vundet noget tid," siger Jesper Glargaard, der er projektleder i Vejdirektoratet.
"Lige nu sidder vi og planlægger de resterende arbejder, så vi kan gøre omfartsvejen færdig så hurtigt som muligt. Hvis hele holdet derude arbejder kvikt til, og vejret er med os, kan vi åbne allerede til august," siger han.
Asfaltarbejdet på den kommende omfartsvej er i fuld gang derude, og som det sidste store arbejde kommer omfartsvejens tilslutninger til det øvrige vejnet, inden vejen afsluttes med autoværn og striber.
Den tre en halv kilometer lange omfartsvej har været en ønske hos Gørløse-borgerne gennem årtier. Den vil føre en stor del af trafikken uden om den hårdt belastede landsby, der må lægge asfalt til omkring 11.200 biler i døgnet.

null

Publiceret 04 May 2011 14:00