Morten Messerschmidt går ind og støtter Kenneth Berth i sine bestræbelser på at blive valgt til Folketinget.

Morten Messerschmidt går ind og støtter Kenneth Berth i sine bestræbelser på at blive valgt til Folketinget.

Messerschmidt ind i lokal valgkamp

Morten Messerschmidt, DF, kaster sig nu ind i valgkampen i Københavns Omegns Storkreds for at få Kenneth Kristensen Berth valgt til Folketinget

Morten Messerschmidt vil bistå folketingskandidat Kenneth Kristensen Berth i hans forsøg på at blive valgt til Folketinget. Det sker under kampagnetitlen "Gør som Morten, stem på Kenneth".
Plakater med denne overskrift vil komme op over alt i storkredsen, ligesom Morten Messerschmidt personligt vil være til stede ved flere af Kenneth Kristensen Berths valgmøder.
"Jeg har kendt Kenneth igennem mere end ti år. Han er en hårdtarbejdende og seriøs plitiker med et stærkt engagement for Danmarks sag. Det ville være en stor fornøjelse for mig at se Kenneth i Dansk Folkepartis folketingsgruppe, og jeg er ikke i tvivl om, at han på Christiansborg vil kunne gøre en stor indsats for Danmark. Derfor har jeg ikke alene besluttet at stemme personligt på ham til Folketingsvalget. Jeg har også besluttet at gå aktivt ind i valgkampen for at få ham valgt, siger Morten Messerschmidt.
Kenneth Kristensen Berth er glad for opbakningen.
"Jeg tror ikke, jeg kunne have en bedre partner end Morten i mine bestræbelser på at blive valgt til Folketinget. Morten viste sine ubestridelige kompetencer ved Europaparlamentsvalget – og ingen kan være i tvivl om, hvilken kapacitet Morten er. Med opbakningen til mit kandidatur sender Morten også det signal til vælgerne, at hvis man er tilfreds med den måde Morten Messerschmidt forvalter sit hverv og repræsenterer Dansk Folkeparti på, så kan man trygt stemme på mig. Det er jeg glad for og stolt over", siger Kenneth Kristensen Berth.
Kampagnen "Gør som Morten, stem på Kenneth" kører allerede på Facebook, ligesom der er udarbejdet en kampagnevideo, der er tilgængelig på youtube.com.

Publiceret 04 May 2011 13:29