Der bliver ikke ryddet op på

Der bliver ikke ryddet op på "skrotpladsen" i Ganløse. I hvert fald ikke af ejeren selv. (Foto: Søren Nielsen)

Skrotplads-ejer:

De kan bare holde snotten væk

Ejeren af "skrotpladsen" i Ganløse har hverken kræfter eller lyst til at rydde op efter sig selv

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Smadrede campingvogne, en ødelagt bil og masser af skrald. Som beskrevet i Lokalavisen den 7. april, så ligner den tidligere kolonihave på Damvadvej i Ganløse mere og mere en skrotplads.

Men står det til Leif Hansen, der siden 1975 har ejet grunden, så bliver der ikke ryddet op foreløbig:

"Jeg gider ikke mere. Derfor ser der sådan ud. Det er dovenskab fra min side. Jeg er 73 år, og jeg vil hellere slappe af. Du kan heller ikke finde en ung mand, som gider at lave noget. I øvrigt betaler jeg ejendomsskat, så folk kan bare holde snotten væk. Det er min grund, og jeg må gøre hvad jeg vil. Der er flere steder i centrum af Ganløse, hvor der heller ikke er ryddet op," siger han til Lokalavisen Egedal.

"Ifølge kommunen, så har du fået en dom og flere dagbøder, som du ikke reagerer på. Hvorfor?"

"Jeg har siddet dem af. Sidste år tog jeg 30 dage. Jeg gider ikke at betale bøderne. Jeg føler ikke, at jeg skylder nogen noget. Tværtimod skylder kommunen mig, for de bruger min indkørsel som en vej ned til fodboldbanerne, når de skal ned og slå græs. De er ude efter en pensionist, som ikke har mange penge".
LÆS MERE: Borgere trætte af skrotplads:

De kan bare fjerne dem

"Kommunen vil nu fjerne de to campingvogne. Hvordan har du det med det?"

"De kan bare fjerne dem. Jeg er ligeglad. Jeg snupper gerne 30 dage mere, hvis det kommer dertil. Bilen tilhører en mand fra Frederiksberg, som bare har stillet den dernede. Det er selvfølgelig irriterende".

"Kan du forstå, at mange borgere er trætte af at se på det rod på Damvadvej?"

"Jeg er ligeglad. Hvis folk er utilfredse, så kan de bare flytte. Jeg ved, at nogen brokker sig over det, men de kan bare passe deres eget.

Selvom kommunen nu vil fjerne campingvognene, så kræver det en ny sag, hvis man også vil fjerne skuret og bilen. Det oplyser Mona Dates Jørgensen, chef for Bygge- og Plan-afdelingen i Egedal Kommune.

Publiceret 04 May 2011 06:00