18-årige Gunilla Guldborg fra Gadevang elsker at hygge med alle sine veninder. Foto: Mette Dolmer Thygesen

18-årige Gunilla Guldborg fra Gadevang elsker at hygge med alle sine veninder. Foto: Mette Dolmer Thygesen

Gunilla elsker at hygge med veninderne

18-årige Gunilla Guldborg fra Gadevang bruger fritiden på veninder, fitness, fritidsjob og lektier

Hver uge tager Hillerød Posten pulsen på, hvordan det er at være ung i området. I denne uge møder vi 18-årige Gunilla Guldborg, som har boet i Gadevang, siden hun var fire år gammel, og går i 2.g på Frederiksborg Gymnasium.

Hvad synes du om at bo i Gadevang?

"Det er nok lidt langt fra byen, men det er den eneste ulempe, og man kan jo godt cykle til Hillerød. Og jeg sover hos en veninde, hvis jeg har været i byen. Men det er hyggeligt nok."

Hvorfor valgte du gymnasiet?

"Jeg kunne godt lide stemningen og havde hørt meget godt om stedet og personerne. Det har jeg ikke fortrudt, og jeg er rigtig glad for det. Jeg går også i en rigtig god klasse, og jeg har fået mange nye venner på gymnasiet, som jeg vil holde fast i, når jeg bliver ældre."

Hvad laver du i fritiden?

"Jeg arbejder i Femilet i Slotsarkaderne, og så træner jeg fitness tre gange om ugen med min veninde. Vi går over i 4Fitness, og det ligger jo lige ovre på den anden side af gaden fra gymnasiet, så det er let. Jeg er også meget sammen med veninderne – jeg elsker at hygge og sidde på en café eller på Posen efter skole. Og så er der jo alle lektierne."

Er der mange lektier?

"Lige i øjeblikket er der mange, for eksamen nærmer sig, og så må man tage sig lidt sammen. Men det er ikke så mange, at man ikke kan overkomme det."

Hvad vil du gerne lave i fremtiden?

"Jeg ved det ikke helt... Efter gymnasiet vil jeg nok holde en pause og arbejde og tage ud at rejse. Men jeg skal studere videre på en eller anden måde. Men det er meget svært at finde ud af, når der er så meget at vælge i mellem."

Publiceret 15 May 2011 07:00