Syg Lisbeth Dahl udskyder Cirkusrevyens premiere

Forestillingerne mandag den 16. og tirsdag den 17. maj er aflyst oplyser revyens direktør Torben Træsko

Endnu en revy-sæson står for døren på Bakken. Alt var klappet og klart til til tre aftener med forpremiere mandag, tirsdag og onsdag i den kommende uge inden sæson 2011s egentlige premiere torsdag den 19. maj.

Men sådan bliver det ikke.

"Lisbeth Dahl er ramt af sygdom, som har sat sig på stemmen, og vi er derfor nødt til at aflyse vores to første forpremierer mandag og tirsdag. Vi er kede af at aflyse, men det kan desværre ikke være anderledes," siger revyens direktør Torben Træsko til Lokalavisen.dk søndag aften.

"Det var allerede galt med hende i torsdags ved årets pressefotografering, men vi har hele tiden håbet på, at hun ville blive klar. Nu må vi se i øjnene, at det ikke bliver sådan," siger Torben Træsko.

Se indslag: Ulf Pilgaard amok som Bertel Haarder

Cirkusrevyen har i dag været i kontakt med alle dem, som havde købt billet til de to forestillinger, og de får deres penge retur.

"Som det ser ud nu, må vi nøjes med én forpremiere her på onsdag, men nu må vi se, om den bliver til noget. Intet er sikkert, så længe Lisbeths stemme har det, som den har det. Vi er jo kun mennesker," siger Torben Træsko til Lokalavisen.dk.

null

Publiceret 15 May 2011 21:14