”Ih, hvor dejligt - så er det sommer”, sagde køkkenchef Søren Lützen fra Grøften, da Lisbeth Toft Christensen overrakte de første jordbær fra Rokkedyssegård.

”Ih, hvor dejligt - så er det sommer”, sagde køkkenchef Søren Lützen fra Grøften, da Lisbeth Toft Christensen overrakte de første jordbær fra Rokkedyssegård.

Årets første jordbær solgt til Grøften

Traditionen tro var Kirke Værløse-avler leveringsdygtig i de første bær

Gæster i Restaurant Grøften i Tivoli har haft æren af at smage på årets første, danske jordbær. De kom traditionen tro fra Kirke Værløse.
”Ih, hvor dejligt - så er det sommer”, sagde køkkenchef Søren Lützen fra Grøften, da årets første jordbær blev leveret torsdag, dagen før Store bededag.
”Der er skønt at komme i gang”, siger Lisbeth Toft Christensen fra Rokkedyssegård i Kirke Værløse.
”Der har været rigtig kolde nætter i begyndelsen af maj, men planterne klarede det, og nu modner jordbærrene.
Prisen for de første, søde bær var den nette sum af 125 kroner bakken eller 500 kroner per kilo.
due

null

Publiceret 22 May 2011 01:00