Arkivfoto

Arkivfoto

Kronprinsen deler penge ud

En legatmodtager kan se frem til et år studier på Harvard, når kronprins Frederik 30. maj uddeler legat

Kronprins Frederik er i gavehumør, når han 30. maj møder Henrik Silkjær Nielsen.
Henrik Silkjær Nielsen er nemlig udvalgt som årets modtager af et studielegat fra 'Crown Prince Frederik Fund', som giver ham mulighed for at studere internationale organisationer og deres samarbejde til fordel for politisk stabilitet på det anerkendte amerikanske universitet Harvard.
Årets legatmodtager er 23 år gammel og læser til daglig statskundskab på Københavns Universitet, men er for øjeblikket i gang med et ophold på London School of Economics med henblik på en Master of Science i 'Politics and Government of the European Union'. Han har tidligere læst både på University of Cambridge og på University of Fudan i Kina - og så har han inden sine studier været medlem af Byrådet på Fanø.
Pengene til legatet stammer fra den fond, som kronprins Frederik fik som folkegave af dansk-amerikanere ved sin 25-års fødselsdag, og det er 18. gang, at der deles penge ud fra den. Fondens formål er at yde økonomisk støtte til studerende inden for samfundsvidenskaberne til ét års studie ved John F. Kennedy School of Government på Harvard.
 

null

Publiceret 22 May 2011 10:00