Pressede kendisser slår millioner af prisen

Af
Af Boliga.dk og Jesper Lundh

“Måske skulle vi prøve at sætte prisen ned?”
Et udsagn, som tusindvis af sælgere på det danske boligmarked har stiftet bekendtskab med. Og et værktøj, som en lang række kendisser har taget i brug i løbet af de seneste par måneder, hvor konkurrencen mellem boligsælgerne er blevet større end nogensinde.
Udbuddet af huse, lejligheder og grunde har passeret rekordhøje 85.000 stk. på boligsiden Boliga.dk, og sælgerne må barbere millioner af kroner af priserne for at lokke de kræsne købere til.
Boliga har fundet seks kendte danskere, som alle har set sig nødsagede til at justere på udbudsprisen inden for den seneste tid.
Joachim Boldsen, håndboldspiller i AG København
Sommerhus i Hornbæk. Prisnedslag: 2,5 millioner kroner
AG København-spilleren og hans kone Nancy har i over et år forsøgt at komme af med deres fritidshus i nordsjællandske Hornbæk.
Oprindeligt havde de håbet på 5,5 mio. kr. for den 106 kvadratmeter store bolig, men efter flere prisnedsættelser kan huset nu købes for knap tre millioner kroner. Seneste prisnedsættelse var i begyndelsen af maj, hvor der blev høvlet 200.000 kr. af prisen.
Se sommerhuset her
Peter Mogensen, politisk kommentator og redaktionschef, Politiken
Villa i Gentofte. Prisnedslag: 1 mio. kr.
Den ene halvdel af makkerparret Mogensen & Kristiansen satte sin 195 kvadratmeter store luksusvilla til salg i september sidste år, men trods et mæglerskift og en prisnedsættelse på lige over en million kroner har ingen endnu bidt på.
Peter Mogensen håber nu på at få ca. ni mio. kr. for villaen mod 10 mio. kr. for et halvt år siden.
Se villaen her
Sanne Salomonsen, sangerinde
Villa i Charlottenlund. Prisnedslag: 1,4 mio. kr.
Man skal tjene gangske pænt for at få rod til Rock Mama Sannes luksushjem lige nord for København. Huset, der blev sat ned i pris i slutningen af marts, kan nu erhverves for 11,5 mio. kr.
For pengene får man blandt andet 228 kvadratmeter bolig og en have på 827 kvadratmeter.

Se villaen her
Uffe Holm, komiker
Villa i Holte. Prisnedslag: To mio. kr.
Liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen forsøgte i et år at sælge Uffe Holms hus nord for København, men trods et prisnedslag på en million kroner lykkedes det ikke.
Nu har den lokale konkurrent Jesper Nielsen taget over, og Uffe Holm har i samme ombæring valgt at barbere yderligere en million kroner af prisen.
Interesserede købere kan nu købe det 303 kvadratmeter nyrenoverede hus for 10,9 mio. kr.
Se huset her
Dick Kaysø, skuespiller
Villa i Hornbæk. Prisnedslag: 1,85 mio. kr.
“Krummes far” har ventet på en køber i over 22 måneder, og har derfor set sig nødsaget til at sætte prisen på den nordsjællandske villa ned tre gange, mens tre forskellige ejendomsmæglere har forsøgt at få solgt huset.
Det koster nu 8.950.000 kr.
Se huset her
Nils Smedegaard Andersen, koncernchef i Mærsk
Villa i Vedbæk. Prisnedslag: To mio. kr.
Mærsk-bossen har købt sig en ny villa i Rungsted, men mangler stadig at få solgt sit gamle pragtpalæ i Vedbæk.
Derfor har han justeret prisen ned til 21 mio. kr. - et beløb, der blandt andet giver adgang til en over 3000 kvadratmeter stor grund med tilhørende badebro.
Se luksuspalæet her

Publiceret 24 May 2011 14:56