Da brandvæsenet nåede frem til stedet, var det allerede lykkedes naboer at få kvinden og hendes hund ud, men desværre var hunden så skadet af røgen, at den senere døde.
Foto: Allan Andersen.

Da brandvæsenet nåede frem til stedet, var det allerede lykkedes naboer at få kvinden og hendes hund ud, men desværre var hunden så skadet af røgen, at den senere døde. Foto: Allan Andersen.

Hund brændte inde i nat

En frituregryde var tilsyneladende årsag til en brand i Humlebæk

Det blev nødvendigt at evakuere adskillige beboere på Teglgårdsvej 325 i Humlebæk, da der udbrød brand sent tirsdag aften.
Brandvæsen og politi fik anmeldelsen kl. 21.52 om, at der var ild i en lejlighed, hvor en 38-årig kvinde opholdt sig. Da man nåede frem til stedet, var det allerede lykkedes naboer at få kvinden og hendes hund ud, men desværre var hunden så skadet af røgen, at den senere døde.
De øvrige beboere i opgangen blev også evakueret, men kunne senere vende tilbage til lejlighederne.
Tilsyneladende var det en glemt gryde på et komfur, der var årsag til, at der gik ild i lejligheden på tredje sal, oplyser Nordsjællands Politi. Kvinden pådrog sig nogle mindre forbrændinger, da hun forsøgte at fjerne gryden, og hun måtte efterfølgende køres til behandling på skadestuen.
Der var kraftig røgudvikling ved branden, som blev slukket af de tilkaldte folk fra Nordsjællands Brandvæsen.

null

Publiceret 25 May 2011 08:43