Afkræftet mand fundet i mose

Et telefonopkald til en god ven hjalp var med til at redde en 53-årig mand fra Hvalsø, der var faldet ned i et moseområde i Ledøje-Smørum

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

"Jeg ligger i et hul. Jeg ved ikke hvor. Hjælp".
Sådan sagde en 53-årig mand fra Hvalsø i et telefonopkald torsdag morgen klokken 9.33 til sin 63-årige ven fra Ballerup. Derefter blev forbindelsen afbrudt, skriver Lokalavisen Egedal.

Opkaldet gjorde vennen så nervøs, at han kontaktede Nordsjællands Politi, som gik i gang med at spore telefonen. Den blev meldt slukket, men politiet kunne se, at den havde været aktiv ved Smørum Overdrevsvej.
Kort efter blev hundepatruljen og pårørende til manden fra Hvalsø sendt ud til området ved Risbyvej i Ledøje-Smørum, og klokken 14.00 blev manden fundet i et moseområde.

"Han var svag og dårlig, da vi fandt ham, men han var stadig ved bevidsthed. Han blev efterfølgende kørt på sygehuset," siger funktionsleder Henrik Duus fra Nordsjællands Politi.

Dårligt gående

Hvordan manden er havnet i mosen, er fortsat et åbent spørgsmål.

"Han var dårligt gående, så han har muligvis mistet balancen og snublet. Telefonopkaldet er nok blevet afbrudt, hvis manden har tabt sin telefon i vandet," siger Henrik Duus.

Publiceret 27 May 2011 11:54