Paradise piger stillede til omlakering

Der var heftig gang i pudderkvasten, eyelineren, hårsprayen og krøljernet, da pigerne i årets Paradise Hotel fik den store finish. Inden den - indtil videre - sidste rundtur i berømmelsens manege

Af
Af Jesper Bjørn Larsen (tekst) og Mogens Lauridsen (foto)

Torsdag aften sluttede dette års Paradise Hotel i triumf for Nick, en 22-årig tømrer fra Kolding, der kunne stryge hele førstepræmiepuljen på 250.000 kroner, da han snød sin partner Tina på målstregen.

Det var kulminationen på et realityprogram, der hvert år samler den del af tv-nationen, der nyder de saftige intriger på et mexicansk badehotel, men som får parnassets tæer til at krumme i ren angst for menneskehedens fremtid.

Inden det nåede så vidt, var der dømt styling og opvarmning med champagne hos Melhede & Thage, frisøren på Hyldegårds Tværvej, der fik æren af at style mange af deltagerne til finaleshowet i Parken.

Villabyerne kiggede forbi ved 16-tiden, og her havde glamouren allerede lagt sig tungt, bl.a. over 24-årige Mette fra Durup.

"Jeg røg ud i går (onsdag, red.) lige inden finalen, så det er megasurt. Men jeg glæder mig alligevel til finalen. Det har været en kæmpe oplevelse. Jeg har prøvet mine egne grænser af og lært en masse om mig selv".

19-årige Regitze fra Nørrebro var også klar over, hun ikke blev kvartmillionær senere på aftenen, for hun røg ud som den første i finalerunden.

"Jeg blev stukket i ryggen af Jacob, det lille svin", ler hun. "Men det har været en superfed oplevelse. Nu glæder jeg mig bare til at feste igennem".

Hvem håber I vinder?

"Det er jo ikke os, så det kan være lige meget", griner Mette. Hårdt presset for et navn, siger hun alligevel Nick.

"Han har gjort det godt, spillet sine kort fuldstændig rigtigt. Tina må det bare ikke blive! Jeg ville hade at tabe til hende, for hun var min rival".

Publiceret 27 May 2011 16:00