En 63-årig mand fra Birkerød måtte lørdag en tur på skadestuen efter en tyv havde slået ham i hovedet med en hammer. Arkivfoto

En 63-årig mand fra Birkerød måtte lørdag en tur på skadestuen efter en tyv havde slået ham i hovedet med en hammer. Arkivfoto

Hjemmerøver slog 63-årig i hovedet med hammer

Tre mænds mislykkede indbrud endte i hammer-vold mod 63-årig mandlig beboer

En 63-årig mandlig Birkerød-borger blev lørdag aften overfaldet i sin villa på Ravnsnæsvej af tre hjemmerøvere, der slog ham i hovedet med en hammer, oplyser Nordsjællands Politi søndag.

Hørte kælderrude knuses

Manden lå og sov i sin villa lørdag aften, da han omkring 22.30-tiden blev vækket ved, at en rude blev baldret i kælderetagen, oplyser vagtchef Søren Christensen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

Den 63-årige mandlige beboer gik derefter ned i kælderen for at se, hvad der var sket, og her stod han pludselig ansigt til ansigt med tre indbrudstyve, hvoraf mindst den ene var bevæbnet med en hammer.

Indbrud blev til hjemmerøveri

Herefter udviklede indbruddet sig hurtigt til et hjemmerøveri, idet den hammer-bevæbnede indbrudstyv tildelte den 63-årige mandlige beboer et eller flere slag i hovedet med hammeren.

Derefter stak de tre mænd af fra villaen på Ravnsnæsvej i Birkerød med deres udbytte på 400 kroner.

Alarmerede politiet

Den overfaldne 63-årige mand alarmerede klokken 22.40 Nordsjællands Politi, der med det samme sendte flere patruljer på rundering i området, dog uden at man fandt de tre hjemmerøvere.

Manden blev efter overfaldet kørt til behandling for de skader, som han pådrog sig ved hammer-overfaldet, men skaderne var heldigvis ikke mere alvorlige, end at manden kunne køres hjem efter endt behandling på skadestuen.

Så du hjemmerøverne flygte?

Nordsjællands Politi hører meget gerne fra vidner, der lørdag aften ved 22.30-tiden har set tre unge, "udenlandsk udseende" mænd, alle cirka 165 centimeter høje, 25-35 år gamle og klædt i mørkt tøj, løbe afsted fra villaen på Ravnsnæsvej i Birkerød.

De tre unge hjemmerøvere talte indbyrdes et dansk med accent, oplyser politiets vagtchef Søren Christensen søndag til Lokalavisen.dk

Har du set, hvor de tre unge mænd løb hen, så sidder Nordsjællands Politi klar til at høre nærmere på telefon: 114.

Du kan også henvende dig på nærmeste politistation, hvis du har oplysninger i sagen om hjemmerøveriet i Birkerød.

Publiceret 29 May 2011 11:12