En 48-årig kvinde blev taget på sengen af en listetyv der stjal en bærbar computer og stak af med kvinden i hælene. Arkivfoto

En 48-årig kvinde blev taget på sengen af en listetyv der stjal en bærbar computer og stak af med kvinden i hælene. Arkivfoto

Kvinde taget på sengen af listetyv

48-årig Gentofte-kvinde fik lørdag morgen uventet besøg af listetyv der stjal bærbar computer

En 48-årig kvinde på Skolebakken i Gentofte fik lørdag morgen et noget uventet besøg, da en fræk tyv listede ind, stjal hendes bærbare computer, og stak af med kvinden i hælene, oplyser vagtchef Søren Christensen fra Nordsjællands Politi.

Gik ind ad ulåst dør

Den usædvanligt frække tyv skaffede sig lørdag morgen ved 07-tiden adgang til den 48-årige kvindes bolig ved ganske enkelt at liste gennem en ulåst dør, snuppe en bærbar computer, og derefter tage benene på nakken med den 48-årige kvinde i hælene.

Den mandlige listetyv hoppede hurtigt ind i en cirka 15 år gammel, kongeblå BMW i 500-serien, hvor en med-gerningsmand sad klar bag rattet, hvorefter de to mænd forsvandt fra Skolebakken.

Overværede du tyveriet?

Så du optrinnet på Skolebakken i Gentofte, og har du oplysninger i sagen for eksempel om BMW´ens registreringsnummer, så kontakt gerne Nordsjællands Politi, hvor man sidder klar på telefon: 114 til at modtage dine oplysninger.

Den 48-årige kvinde har beskrevet listetyven som værende en mand på cirka 185 centimeters højde, slank af bygning, og han var iklædt mørkt tøj under tyveriet.

null

Publiceret 29 May 2011 15:54