Et knytnæveslag var resultatet da en DJ på diskotek Date i Frederikssund ikke ville opfylde en 22-årig gæst´s ønske. Arkivfoto

Et knytnæveslag var resultatet da en DJ på diskotek Date i Frederikssund ikke ville opfylde en 22-årig gæst´s ønske. Arkivfoto

Discjockey fik slag af utilfreds gæst

Discjockey blev tildelt knytnæveslag da han ikke ville opfylde diskoteksgæsts musik-ønske

En ung mandlig gæst på diskotek "Date" på Havnegade i Frederikssund uddelte lørdag nat knytnæveslag til stedets discjockey, da denne ikke ville efterkomme ønsket om et bestemt nummer, oplyser Nordsjællands Politi søndag.

Hårdtslående diskoteksgæst

Den mandlige diskoteksgæst var sammen med et par lokale bekendte gået på diskoteket i Havnegade, hvor han ved 04-tiden prøvede at få den 24-årige københavnske DJ til at opfylde et musik-ønske.

Han nægtede imidlertidig at spille det ønskede nummer, hvilket resulterede i, at den 22-årige ungersvend fra Gentofte stak discjockey´en et knytnæveslag i ansigtet.

Voldsmand modsatte sig anholdelse

Personalet tilkaldte klokken 04.11 Nordsjællands Politi, der straks sendte en patrulje til diskoteket i Havnegade, hvor betjentene hurtigt fik udpeget voldsmanden, der satte sig voldsomt til modværge under anholdelsen.

Voldsmanden blev dog lagt i håndjern, hvorefter han blev anbragt i patruljevognen, så betjentene kunne tage sig af hans bekendte, som meget gerne ville blande sig i politiets arbejde, fortæller vagtchef Carsten Spliid til Lokalavisen.dk

Sigtet for vold

Den 22-åriges to mandlige bekendte, en 17-årig fra lokalområdet og en 19-årig fra Jægerspris, blev begge sigtet for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen ved at blande sig i politiets arbejde, da betjentene foretog anholdelse af voldsmanden.

Voldsmanden selv blev sigtet for at have begået vold efter straffelovens paragraf 244, da han tildelte discjockey´en et knytnæveslag, ligesom han muligvis bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at modsætte sig anholdelse.

Løsladt søndag morgen

Den voldelige Gentofte-diskoteksgæst har ikke tidligere været sigtet for vold, og han kunne derfor efter et par timers ophold på politistationen og tilendebragt afhøring atter sættes på fri fod, oplyser vagtchef Carsten Spliid fra Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 17 July 2011 11:50