Niclas og Malthe, her fra WTA-åbningen ved Farum Arena i juni, har et halvt år efter MGP-triumfen stadig masser at se til.

Niclas og Malthe, her fra WTA-åbningen ved Farum Arena i juni, har et halvt år efter MGP-triumfen stadig masser at se til.

Chestnut Avenue indtager Skanderborg og Legoland

Det hidtil største publikum venter for MGP-vinderne til to koncerter i det jyske. Fredag spiller de nye numre i Ramasjang Live

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

"Så er det på lørdag, at vi optræder til årets Skanderborg Festival. Et af årets store højdepunkter for os."
Sådan står der at læse på Chestnut Avenues Facebook-væg i disse dage.
Der er med andre ord ingen grund til at tro, at MGP-vinderne efter sejren i MGP i marts er gået i døgnfluernes glemmebog. Tværtimod har de travlt som aldrig før, og koncerten på Danmarks Smukkeste Festival på lørdag bliver deres største til dato.
Det fortæller Tina Paasch, mor til Niclas, der sammen med Malthe udgør den populære duo.
"Men allerede i den kommende uge bliver det en lige så stor koncert, i Legoland", tilføjer hun.

Ramasjang fredag

Begge koncerter er sammen med andre af deltagerne fra årets MGP, og det betyder at Farum-drengene disker op med fire numre. Men allerede fredag aften klokken 18 kan de to opleves på DR Ramasjang, der sender Ramasjang Live fra Skanderborg hele ugen.
"Her vil de spille to nye numre", fortæller Tina Paasch.
Hun lader forstå, at Niclas og Malthe har sat ind for at bevise at de ikke bare er pop-døgnfluer. Til efteråret tager de hul på det coaching-forløb til en værdi af 50.000 kroner, som var præmien for at vinde MGP.
"Her vil de sammen med erfarne sangskrivere udvikle deres evner for at skrive sange. De er meget målbevidste om at bevise, at de kan holde sig kørende i branchen", fortæller Tina Paasch.

Publiceret 11 August 2011 15:03