Stylecoach Helle Bille kan give én det nødvendige spark, så man får gjort noget ved sin stil.

Stylecoach Helle Bille kan give én det nødvendige spark, så man får gjort noget ved sin stil.

"Kvinderne har guldet derhjemme"

Stylecoach Helle Bille mikser din garderobe på ny, så du får et helt nyt syn på dig selv

Man kører tit rundt i den samme stil, når man shopper tøj, men hvis man er træt af det, man ser i spejlet, kan stylecoach Helle Bille fra Viby give én et spark i røven.
"Kvinderne har tit guldet derhjemme i skabet. Det handler om at udnytte det, der hænger i garderoben, og lære hvordan man kan tænke i nye måder. Hvis man for eksempel mangler et tørklæde i en bestemt farve, kan man bruge en tynd silkekjole eller tynd strik, hvis man vikler det rigtigt rundt om halsen. Et par nye, flotte sko, kan give tøjet et helt nyt look. Det er ikke altid nyt tøj, der skal til," råder Helle Bille.

Vær glad for dig selv

Helle Bille laver både garderobe-tjek, styling-vejledning, venindeaftener og shoppeture, og hun oplever tit, at kvinder har en barriere, når det handler om at få stil-vejledning.

Smid hæmningerne væk

"Mange kvinder synes, det er grænseoverskridende at booke et garderobetjek, fordi det er meget privat at invitere en fremmed ind i soveværelset, hvor klædeskabet jo oftest står. Men jeg er altså helt ligeglad med, om der er nullermænd i hjørnet. Jeg ser på tøjet, og vejleder dem i, hvilket snit der er godt til dem, og hvilken stil, der klæder dem," smiler Helle Bille, og fortsætter:
"Kvinder må gerne turde lidt mere og stå ved deres kvindelighed. Vi skal være glade, når vi kigger os selv i spejlet og smide alle de hæmmende overbevisninger væk. Mange kvinder over 50 tror for eksempel ikke, at de kan tillade sig at have et par stramme bukser på eller sætte blusen ned i bukserne, men det er ikke rigtigt. Når jeg vejleder kunderne, får de nogle redskaber, så de kan arbejde videre med sig selv, men det tager tid, for "plejer" er en hård modstander. Det handler om at give slip og lytte og selvfølgelig turde lidt mere," konstaterer hun.

null

Publiceret 01 October 2011 07:30