En vred buschauffør skabte utryghed i morgentrafikken i Hillerød.
Arkivfoto: John Jessen Hansen

En vred buschauffør skabte utryghed i morgentrafikken i Hillerød. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Vred buschauffør truede cyklist:

Du skal dø under bussen!

Passagererne i linje 301 i Hillerød blev forskrækkede over buschafførs udfald mod kvindelig cyklist

Af
Jens Berg Thomsen

Bedst som passagererne sad en stille stund i morgenbussen klokken 8.20 fra Hillerød Station, fik de sig et chok, da bussen drejede til højre ad Helsingørsgade. Her kørte en kvindelig cyklist foran bussen på den smalle gade, så bussen ikke kunne komme forbi. Det fik chaufføren helt op i det røde felt, fortæller Helga Berg, der var med bussen.
"Han gav sig til at råbe af hende inde fra bussen. Blandt andet råbte han, at hun skulle dø under bussen," fortæller Helga Berg.
"Vi tænkte alle sammen: "Hvad gør han?"," siger hun.
Bussen kørte tæt forbi den kvindelige cyklist, men hun blev ikke ramt.
"Jeg ved ikke, om chaufføren har haft en dårlig dag, men jeg synes ikke det er i orden," siger Helga Berg.

"Uacceptabelt"

Hos trafikselskabet Arriva havde man ved Hillerød Postens deadline endnu ikke haft tid til at undersøge sagen til bunds.
"Den områdeansvarlige har ikke haft mulighed for at tale med den pågældende medarbejder endnu. Vedkommende er stadig på arbejde (mandag eftermiddag, red.) Den pågældende medarbejder skal have mulighed for at komme med sin vurdering, og så tager vi den derfra. Men det er klart, at hvis det er en opførsel, der har fundet sted, så er det selvfølgelig ikke acceptabelt," siger Lene Mathiesen fra Arrivas kommunikationsafdeling.

null

Publiceret 13 October 2011 10:00