Chestnut Avenue, Nichlas Paasch (tv.) og Malthe Duckert, har brugt efterårsferien på at gøre sig dygtigere. Nu venter Camille Jones. Billedet her er fra drengenes koncert ved Lego Open air i august i år.

Chestnut Avenue, Nichlas Paasch (tv.) og Malthe Duckert, har brugt efterårsferien på at gøre sig dygtigere. Nu venter Camille Jones. Billedet her er fra drengenes koncert ved Lego Open air i august i år.

MGP-vinderne Chestnut Avenue skal arbejde med Camille Jones

Efterårsferien har stået i musikkens tegn for Malthe Duckert og Nichlas Paasch, der tilsammen udgør Chestnut Avenue

Af
Helene Stolle

I foråret vandt Farum-drengene, Malthe Duckert og Nichlas Paasch, MGP med sangen "Tro på dig selv". Pludselig var de to drenge ikke længere almindelige teenagere men derimod idoler for tusindvis af både piger og drenge.
MGP-sejren betød også, at drengene sommeren igennem har givet koncerter på diverse festivaler.
"Det har været så sjovt", fortæller de lørdag eftermiddag over telefonen. De er i Medley Studiet sammen med produceren, Søren Mikkelsen, der skal hjælpe dem med at lave et instrumental-track til en kommende workshop med Camille Jones.
"Det er virkelig stort, det her. For os er Søren Mikkelsen en af de allerbedste producerer, så vi føler os i den grad privilegerede", fortæller Nichlas Paasch.
Men det er dog ikke kun lørdag, de to musikalske drenge, der også er blandt de nominerede til Talentprisen 2011 i Furesø Kommune, har været i studiet. Faktisk har hele efterårsferien været afsat til det musikalske arbejdet.
"Præmien fra MGP var et coachingforløb, arrangeret af Dansk Artist Forbund og Koda, og da vi gerne vil fokusere på sangskrivning og sangundervisnings, har vi været så heldige at få lov til at arbejde med nogle dygtige og erfarne musikere i vores efterårsferie.
"Det er en mulighed, som man normalt ikke har, så vi er bare så glade", siger Malthe Duckert og fortæller, at deres mål er at få nogle grundlæggende redskaber og øvelser til at kunne skrive sange.
"Vi vil jo gerne udgive en CD i det kommende år", siger han.

I løbet af ugen har drengene fra Chestnut Avenue mødt Mads Lange, Jonas Rendbo fra MillFactory, Christoffer Høyer fra Envelope og Annette Bjergfeldt samt søren Mikkelsen.
"Det har været en ferie ud over det sædvanlige, og vi er meget glade. Nu glæder vi os bare til den kommende workshop med Camille Jones", lyder det fra drengene, der ikke lægger skjul på deres taknemmelighed for coachingforløbet.
"De ting, vi har lært, kan vi bruge gennem hele livet. Det er stort", siger de.

Publiceret 23 October 2011 01:45