Arkivfoto.

Arkivfoto.

Alle vil se Casper og Ibens hus

Af
Af Boliga.dk

Casper Christensen og Iben Hjejle er et par navne, der formår at tiltrække sig opmærksomhed. Således også, når det handler om de mest klik-sugende veje i Danmark.
Det tidligere pars hjem på Nørrevænget i Værløse trækker nemlig vejen helt op i top over de gader og stræder i Danmark, der har fået flest klik fra Boliga-brugerne i løbet af året.
De syv boliger, der har været udbudt på vejen i 2011, har i gennemsnit haft 48.855 besøgende, og det giver et gennemsnit på næsten 7000 klik pr. bolig - selv om langt størstedelen i sagens natur er faldet på kendis-parrets villa.
Listen over de mest populære veje er ikke overraskende domineret af områder i Gentofte og Rudersdal Kommune, der tegner sig for 12 ud af listens 20 mest besøgte veje.
På anden- og tredjepladsen er det således Sandbjergvej i Vedbæk og A. N. Hansens Allé i Hellerup, der har været mest besøgt af Boliga-brugerne.
Statistikken er baseret på klik på boliger, som har været udbudt til salg i 2011. Kun vejnavne med minimum fem udbudte boliger i 2011 er medtaget.


Publiceret 11 November 2011 13:22