Mobilbilledet viser angiveligt, at en ulv er løs et sted omkring Ganløse. Billedet er taget ved en 13-tiden, men først sendt videre klokken 14.44. (Foto: Peter Haslund og Emil Ritz)

Mobilbilledet viser angiveligt, at en ulv er løs et sted omkring Ganløse. Billedet er taget ved en 13-tiden, men først sendt videre klokken 14.44. (Foto: Peter Haslund og Emil Ritz)

Se foto:

Er dette en ulv i en skovkant ved Storkøbenhavn?

Flere personer troede ikke deres egne øjne, da de tirsdag eftermiddag spottede en ulv på Lyngevej mellem Ganløse og Bastrup

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

En ulv er løs i området omkring Ganløse.
Det kan Peter Haslund fra Veksø og Emil Ritz fra Stenløse skrive under på.
Tirsdag eftermiddag ved en 13.15-tiden kunne de fra deres bil se en ulv i græsarealet i venstre side på Lyngevej mellem Bastrup og Ganløse.
"Vi troede ikke vores egne øjne. Det lignede jo en hund på lang afstand, men da vi kørte langsomt forbi, så var vi ikke i tvivl. Det var en ulv," siger de.
LÆSERNE: ULVEN MÅ VÆRE EN HUND

Ikke langt fra ulven begyndte fem-seks heste at trække sig sammen. Det fik en cyklist til at standse og holde øje med ulven på afstand.
"Vi snakkede kort med ham. Han sagde også, at der ikke var tale om en hund. Det var helt klart en ulv. Kort efter forsvandt den ind i skoven," siger Peter Haslund, som hurtigt tog kontakt til politiet og advarede den nærliggende skovbørnehave.

Advarede skovbørn

"Politiet kunne jo ikke gøre så meget, men de bad os om at sende billeder af den. Det har vi så gjort. Vi kørte også op til skovbørnehaven og fortalte dem historien," siger Emil Ritz.
De to unge mænd har siden været på nettet for at se nærmere på ulven, som er et sjældent syn i Danmark.
LÆSER LUKKER ULVE-SNAKKEN: DET ER MIN HUND

"Den lever jo blandt andet i Sverige og Tyskland. Den kommer ikke bare til Danmark, så det er lidt vildt," siger de.

Hvad mener du, kære læser. Er det en vaskeægte ulv, de to unge mænd har fotograferet. Deltag i debatten - skriv i kommentarfeltet under artiklen.

null

Publiceret 21 December 2011 17:47