Fjordbåden Helene kommer til at sejle med rigtig meget musik ombord i 2013.

Marianne Bonde Andersens facebookside om Bamse bliver omtalt i Poul Blaks bog om Bamse, der udkom i foråret 2011.

189.000 personer mindes Bamse på facebook

Mindet om sangeren Flemming Bamse Jørgensen lever videre på facebook

Flemming Bamse Jørgensen døde nytårsnat for et år siden, men minderne om ham lever videre.
Ikke mindst på facebook, hvor 189.000 personer synes godt om mindesiden R. I. P. Flemming Bamse Jørgensen. Siden blev oprettet nytårsdag af Marianne Bonde Andersen fra Hørning, der er stor fan af den afdøde sanger fra Aarhus.
R. I. P. Flemming Bamse Jørgensen fik med det samme kæmpe tilslutning fra folk, som var kede af hans død og ville vise familien respekt.
To dage senere rundede facebooksiden 100.000 "likes," og det væltede ind med personlige hilsner til Bamse, Vennerne og den nærmeste familie.
En uge efter Bamses død skrev Bamses kone Käte og to børn Theis og Tine en takkehilsen for støtten og de mange flotte ord om Bamse.
"Jeg har tilbudt familien at overtage siden, men de vil gerne have, jeg fortsætter med at bestyre den," fortæller Marianne Bonde Andersen.

Stor respekt for Bamse

Hun har tænkt sig, at facebooksiden skal leve et stille liv og få lov til at bestå, så længe familien ønsker det.
"Jeg tror, rigtig mange vil være kede af det, hvis den lukkede, men hvis familien skulle ønske at lukke siden, vil jeg respektere det. Familiens accept betyder mest for mig," siger stifteren af R. I. P. Flemming Bamse Jørgensen.
Marianne Bonde Andersen er sammen med familien blevet enige om retningslinjerne for mindesiden om deres mand og far.
Alle kan skrive et indlæg og lægge billeder ind, men billeder fra begravelsen, gravstedet og privatbolig bliver slettet, ligesom man ikke vil have, at mindesiden bliver brugt til reklame for andre bands og lignende.
"Med så mange mennesker er det imponerende få ting, jeg har måttet slette. Folk viser respekt, og det er rigtigt godt. Jeg er selv inde på siden flere gange om dagen. Det kan jeg ikke lade være med," siger Marianne Bonde Andersen.

null

Publiceret 01 January 2012 11:00