Inge Hornbek fra Aarhus C er vildt glad for gavekortet på 15.000 til Apollo Rejser.

Inge Hornbek fra Aarhus C er vildt glad for gavekortet på 15.000 til Apollo Rejser.

“Har jeg vundet? Det er bare løgn!”

Inge Hornbek fra Aarhus C blev ovenud glad, da hun fik at vide, at hun havde vundet hoved- præmien i Politikens Lokalavisers julekonkurrence - nemlig et gavekort til Apollo Rejser på 15.000 kr.

Af
Af Christina S. Johansen

"Har jeg vundet? I hvad dog?" Sådan var Inge Hornbeks umiddelbare reaktion, da hun mellem jul og nytår fik sig en forsinket julegave i form af et gavekort på 15.000 kroner til Apollo Rejser.
Det var hovedgevinsten i Politikens Lokalavisers skrabe-julekalender. Da det gik op for Inge, hvad det faktisk var, hun havde vundet, lød det promte:
"Det er bare løgn!"

Manglede ord

"Jamen det er jo fuldstændig fantastisk, at man kan være så heldig. Jeg blev så overrasket og manglede helt ord," fortsætter Inge Hornbek fra Aarhus C.
Inge får dagligt Lokalavisen Aarhus' nyhedsbrev, og det var herigennem, at hun blev opmærksom på konkurrencen, som kørte på alle Politikens Lokalavisers hjemmesider.

Hver dag i december kunne man vinde forskellige præmier ved at svare på dagens spørgsmål, og derudover kunne man altså vinde hovedpræmien på 15.000 kroner til Apollo Rejser.
Hvor turen går hen, og hvem der skal med, ved Inge endnu ikke. Først skal hun også lige af sted på en anden rejse om ikke så længe.
"Jeg skal til Andalusien i marts og overvejer så at bruge gavekortet sidst på sommeren."

null

Publiceret 14 January 2012 07:30