Blandt andre Matas forsøger til jobbørsen at hverve deres kommende elever. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Blandt andre Matas forsøger til jobbørsen at hverve deres kommende elever. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Virksomheder hverver nye elever på handelsskolen

Handelsskolen inviterer virksomheder til jobbørs, hvor de kan finde deres fremtidige elever

Flere 100 samtaler til elevpladser afvikles på to timer, når Handelsskolen København Nord i Hillerød holder den årlige såkaldte jobbørs onsdag den 25. januar.

Her starter 19 virksomheder deres indledende hvervekampagner efter skolens omkring 200 HG-afgangselever på de to afdelinger i Hillerød og Frederikssund - og samtidig får eleverne mulighed for at tale job med de besøgende virksomheder.

Mange virksomheder benytter jobbørsdagen til at udse sig, hvilke elever de godt kunne tænke sig at ansætte, og mange elever går hjem med et løfte om en elevplads efter sommerferien, når de er færdige med HG.

Hver virksomhed får en stand til rådighed, som de kan dekorere med plakater, brochurer og lignende. Udover HR-medarbejderen vælger en del af virksomhederne at tage deres elever med, hvilket giver et godt grundlag for dialog mellem nuværende og kommende elever.

I år deltager virksomheder som Jysk, Fona, Dong Energy, Fredensborg Kommune, Matas, Visma, Jardex, Ikea, Intersport, ATP, Delta, Imerco, Top-Toy, COOP, Dansk Supermarked med Bilka, Netto og Føtex, Silvan og Tøjeksperten.

Skulle flere virksomheder i Nordsjælland ønske at deltage, er de velkommen til at kontakte skolens jobkonsulent Søren Damving eller Ditte Mikkelsen på telefon 26 27 27 49.
JobBørsen finder sted som afslutningen på et ugelangt Jobsøgningsmodul, hvor eleverne lærer at skrive ansøgninger. Eleverne får desuden også en peptalk  fra Erling Drabæk, varehuschef i Føtex, Frederikssund, og HR chef Ditte Munch-Bierre fra Visma, der sælger IT løsninger inden økonomisystemer.

null

Publiceret 16 January 2012 07:00